polterge!st Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Hej Postanowiłem zrobic wreszcie jakiś bardziej dynamiczny obrazek :) i jeszcze naturalnej wielkosci:) pozdrawiam
Mr Pank Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 spoko refleksy ale kurcze, szkoda że nie zrobiłeś jakiegoś tła chociaż jakieś cienie budynków w oddali ..
polterge!st Napisano 21 Marzec 2008 Autor Napisano 21 Marzec 2008 dzieki za komenty :) nio racja z tym tłem:) zawsze mam z nim problem, więc staram sie go unkac
Gość obo Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 Ogólnie bardzo ładnie :) Nie podoba mi się tylko ten podest, wygląda jakby był zblurowany. Powinieneś go trochę "wyostrzyć" ;)
Reanimator Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 Przede wszystkim strasznie duszno w tym kadrze. Obrocilbym nieco calosc, zeby nadac mu nieco wiekszej dynamiki. Znikna Ci te wszystkie poziomy: od dachu zaczynajac, na pozie panienki konczac:) Po lewej przydaloby sie wiecej przestrzeni, dobrze byloby pokazac tez chociaz troche wysokosc, na ktorej znajduja sie postacie. Jakis daleki plan spokojnie dalby rade. No i te pociski (flary?) moglbyby strzelac z kierunku, w ktory strzela panna :) Mialoby to wiecej sensu i zwiekszylo poczucie zagrozenia ;) Teraz nie bardzo wiadomo o co kaman. Podoba mi sie Twoj styl, przypomina stare amigowe grafiki ;) Musisz jeszcze popracowac nad proporcjami ciala i bedzie git ;) :) Pozdro
polterge!st Napisano 22 Marzec 2008 Autor Napisano 22 Marzec 2008 Dzieki z komentarze Sporo racji reanimator, wezme sobie te uwagi do serca, ale raczej juz nie bede tego poprawaiał(choć kto wie), bo juz dłubie nowe rzeczy:) dzięki jeszcze raz i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi