Napisano 7 Maj 200816 l Autor Ja lubie właśnie takie duże spojlery:) No ale jak wam nie pasuje to zrobie go tylko dla siebie:) Ogólnie to robie Audi TT 1 no i staram sie tak ja zrobić jak jest. Wiem że pod drzwiami jest krzywo bo tylko z grybsza poprawiałem a nie dokładnie. Naprawde troche jakoś mi czasu brakuje. To jeszcze pytanie. Te przerwy pomiedzy drzwiami już są dobre?
Napisano 7 Maj 200816 l Z przodu troche za mala, a tak ogolnie, to jak Ty go kroiles, ze tak nierowne rowki Ci wyszly? Bo nad nadkolem strasznie nierowno jest. I ta boczna krawedz za mocno zarysowana, tak tez jest w nowszej wersji. Tuning oczywiscie sprawa gustu;p ale jak dla mnie malo estetyczny jest
Napisano 8 Maj 200816 l jeszcze mi coś z maską nie pasuje, ma taką fale :/ drzwi na dole strasznie pogięte :/ zresztą patrz na obrazek popraw na razie to a już będzie lepiej, maską mam nadzieje zę zrozumiesz o co mi chodzi ;) Pozdrawiam EDIT: a co do tuningu to jeśli to audi będzie miało >600 KM to taka lotka ma racje bytu :P a jeśli to będzie 1.8 to może mieć problemy z ruszeniem z miejsca :D:D, a tak na poważnie to przegiąłeś deczko no ale jak lubisz takie parapety, to jeszcze go poszerz jak juz tuningujesz. A może po prostu skup się na tym co masz na razie źle i zrób ładną cywilną wersje :) mi mo wszystko trzymam kciuki ;) Pozdrawiam again ;D
Napisano 25 Maj 200816 l Autor Witam wszystkich. Miałem troche długą przerwę w robieniu auta. Mam narazie dwa problemy w których chciałbym żebyście mi pomogli. Troche już mnie wkurza te auto ale mniejsza z tym. Wracając do tematu, daję dwa obrazki z moim problemem. Mam nadzieję że one starczą. Mam taki mały chamfer zrobiony a pomimo to siatka mi za bardzo się gnie. Spróbujcie mi pomóc. Dzięki i pozdrawiam.
Napisano 25 Maj 200816 l Hej hej, Na zielono nanioslem CI poprawki, a ponizej masz screeny: Screen 1: Screen 2: Teraz opisze poszczegolne miejsca: 1 - w tym miejscu dalbym ciecieprzes to nie powinno sie tak rozlezc jak na ostatnim screenie. 2 - z tego co widac zrobiles extruda krawedzi do wewnatrz swiatla. Sprobuj uzyc chamfera od srodka i powinno byc ok. 3 - jesli dobrze widze to ta krawedz tez ma chamfera. sprobuj pobawis cie vertexami. Powlduj toche daj jakies chamfery. 4 - sprobuj chamfera po tej krawedzi - moze bedzie lepiej 5 - mozesz tez sprobowac weldowac zaznaczone vertexy Pozdrawiam i zycze powodzenia, xaoo P.S. Punkty 3,4 i 5 sa tak przypuszczalnie, generalnie musisz sie pobawic i weldowac ,a pozniej musisz poogladac jak to na NURMS Subdivision wyglada i w koncu sie uda.