TheCapo Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 Ja lubie właśnie takie duże spojlery:) No ale jak wam nie pasuje to zrobie go tylko dla siebie:) Ogólnie to robie Audi TT 1 no i staram sie tak ja zrobić jak jest. Wiem że pod drzwiami jest krzywo bo tylko z grybsza poprawiałem a nie dokładnie. Naprawde troche jakoś mi czasu brakuje. To jeszcze pytanie. Te przerwy pomiedzy drzwiami już są dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW_2305 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Z przodu troche za mala, a tak ogolnie, to jak Ty go kroiles, ze tak nierowne rowki Ci wyszly? Bo nad nadkolem strasznie nierowno jest. I ta boczna krawedz za mocno zarysowana, tak tez jest w nowszej wersji. Tuning oczywiscie sprawa gustu;p ale jak dla mnie malo estetyczny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rallyman Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 jeszcze mi coś z maską nie pasuje, ma taką fale :/ drzwi na dole strasznie pogięte :/ zresztą patrz na obrazek popraw na razie to a już będzie lepiej, maską mam nadzieje zę zrozumiesz o co mi chodzi ;) Pozdrawiam EDIT: a co do tuningu to jeśli to audi będzie miało >600 KM to taka lotka ma racje bytu :P a jeśli to będzie 1.8 to może mieć problemy z ruszeniem z miejsca :D:D, a tak na poważnie to przegiąłeś deczko no ale jak lubisz takie parapety, to jeszcze go poszerz jak juz tuningujesz. A może po prostu skup się na tym co masz na razie źle i zrób ładną cywilną wersje :) mi mo wszystko trzymam kciuki ;) Pozdrawiam again ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 8 Maj 2008 Autor Share Napisano 8 Maj 2008 Dzięki wam wszystkim:) spróbuje po poprawiać wszystko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 25 Maj 2008 Autor Share Napisano 25 Maj 2008 Witam wszystkich. Miałem troche długą przerwę w robieniu auta. Mam narazie dwa problemy w których chciałbym żebyście mi pomogli. Troche już mnie wkurza te auto ale mniejsza z tym. Wracając do tematu, daję dwa obrazki z moim problemem. Mam nadzieję że one starczą. Mam taki mały chamfer zrobiony a pomimo to siatka mi za bardzo się gnie. Spróbujcie mi pomóc. Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaoo Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Hej hej, Na zielono nanioslem CI poprawki, a ponizej masz screeny: Screen 1: Screen 2: Teraz opisze poszczegolne miejsca: 1 - w tym miejscu dalbym ciecieprzes to nie powinno sie tak rozlezc jak na ostatnim screenie. 2 - z tego co widac zrobiles extruda krawedzi do wewnatrz swiatla. Sprobuj uzyc chamfera od srodka i powinno byc ok. 3 - jesli dobrze widze to ta krawedz tez ma chamfera. sprobuj pobawis cie vertexami. Powlduj toche daj jakies chamfery. 4 - sprobuj chamfera po tej krawedzi - moze bedzie lepiej 5 - mozesz tez sprobowac weldowac zaznaczone vertexy Pozdrawiam i zycze powodzenia, xaoo P.S. Punkty 3,4 i 5 sa tak przypuszczalnie, generalnie musisz sie pobawic i weldowac ,a pozniej musisz poogladac jak to na NURMS Subdivision wyglada i w koncu sie uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 26 Maj 2008 Autor Share Napisano 26 Maj 2008 No sprobuje cos tam po poprawiac. dzieki za to:) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi