Napisano 22 Marzec 200816 l rozdzielczosc: 3508 x 2480 @ 300DPI Witam, ilustracja zainspirowana Czerwonym Kapturkiem, trochę zmodyfikowana :)! Dzielnego myśliwego zastąpił tłum przestraszoych wieśniaków. Będę wdzięczny za wszelkie komentarze i pomocne uwagi. Pozdrawiam, Maciek
Napisano 22 Marzec 200816 l Ilustracyjka bardzo fajna! Troche 2 plan zbyt odpuszcony :/ w szczegolnosci umieszczenie tego domu na obrazku :/ no i ziemia zbyt fotograficzna w porownaniu do rysunkowej reszty. Dziwnie rowniez jest rozplanowany brzuch - odciety od reszty wilka, no chyba ze tylko mi sie tak wydaje :P moze lepiej jakby swiatlo przeblyskiwalo tylko w malym kawaleczku a nie na az takim obszarze :P Mam andzieje ze cos pomoglem :) Pozdrawiam JoKeR
Napisano 22 Marzec 200816 l zgadzam sie z przedmowca... ______________________ Bóg stworzył Niebo i Ziemie - które stało się rajem; później człowiek odwrócił sie od Boga i stworzył piekło na ziemi
Napisano 22 Marzec 200816 l To co wyżej oraz trochę Ci anatomia siadła, no ale że to taki ,,lajtowy" rysunek to można przyjąć. Drugi plan jest zbyt pusty, 3 domki na krzyż w polu, brak jakichkolwiek dróg/ścieżek. Aha, jeszcze ten facet z lampą ma źle oświetloną twarz, przód powinien być ciemny bo tam za bardzo światło nie dochodzi natomiast jego lewy policzek oświetlony. Ogólnie ciekawy pomysł :)
Napisano 22 Marzec 200816 l mi sie bardzo podoba. ciut brakuje detalu na planie z domkami, ale ogolnie super
Napisano 22 Marzec 200816 l Zgadzam się z przedmówcami, ale bądź co bądź pracka bardzo dobra, szczególnie brzuch wilka. Ogólnie jak najbardziej in plus.
Napisano 22 Marzec 200816 l Autor Dzieki wielkie za komentarze :) Jezeli chodzi o fotograficzna ziemie, to walnalem ja jakims pedzlem z internetu i spodobala mi się, więc zostawiłem. Troche wyostrzylem obrazek przed publikacja,w orginale nie rzuca sie az tak w oczy. Drugi plan: faktycznie, jak teraz na niego patrzę, to jest tam pusto -dopracuje go wieczorem i wrzuce tutaj :) O sciezkach, plotkach itp. nie pomyslalem :P Dzieki! Anatomia... w którym miejscu siada? Wiem, że troche jest przejaskrawiona, ale taki był mój zamysł. Brzuch sie swieci, bo musi- inaczej nie byłoby widać dziewczynki i cały pomysł na rysunek ległby w gruzach. Dzięki wielkie za rzeczowe komentarze i wytknięcie błędów. Wesołych Świąt!
Napisano 22 Marzec 200816 l złamałeś święty kodeks bushido !! najpierw na maxa potem na digarta ^^ fajna praca pozdro ;)