zarova Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Pistolet taki jak w temacie, model wzorowany na zabawce wiec proporcje moga sie nie zgadzac ;), ale mysle ze duzo od oryginalu nie odstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 nie wiem czym rozni sie F od FS ale imho za male to wciecie na gorze masz, tam po prostu powinna byc gola lufa. wyglada tez troche przychudo. szkoda ze wzorowane na zabawce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowicz Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 oj tam czepianie :) Mi sie bardzo podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarova Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 Wrzucam 1 probny render, zmianie najprawdopodobniej ulegnie jeszcze material, oswietlenie i ustawienia rendera pozostana bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Świetny model, ale render trochę dziwny. Ja na twoim miejscu spróbowałbym wrzucić w wersji srenbrnej i czarnej http://www.davidstuff.com/opinion/big-Beretta96FS.jpg http://www.davidstuff.com/opinion/big-BerettaUWS.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 a ja mam pytanie - jak robi się taki render z białym tłem, ale na którym są jednak cienie (j.w.)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarova Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 to nie jest tlo tylko plane z nalozonym bialym materialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 zarova, zrob material tego plejna mniej bialy... bije w oczy. i mat. pistoletu nietaki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowicz Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 render (wybacz za szczerosc) jest do bani. Popracuj nad oswietleniem, moze jakis stól dodaj, lampke i bedzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi