Napisano 26 Marzec 200817 l Przez przypadek usunąłem sobie pasek narzędzi czy mógłby mi ktoś powidzieć co zrobić by powrócił? Opcja alt+6 nic nie daje.
Napisano 26 Marzec 200817 l nie ten dział...ale... customize > load custom UI scheme lub revert to startup layout
Napisano 26 Marzec 200817 l To ja może też się podepne bo mam drobny ale wkurzający problem. Ucina mi boczne menu ;/ Ktos wie co z tym mozna zrobic ? : http://img292.imageshack.us/my.php?image=dddhx7.jpg
Napisano 28 Marzec 200817 l Autor Niestety to nie działa przy opcji "show main toolbar" jest ptaszek więc ja już nie wiem.
Napisano 29 Marzec 200817 l Heads Hunter - reinstal maxa lub do: ZeCer ; Heads Hunter >>customize-custom ui and defaults...-wybierzcie z lewej strony inny typ toolbaru-set poczym ponownie można wrócić do poprzedniego Miałem podobny problem z tool's ale mi max pozjadał ikonki z paska :)
Napisano 5 Kwiecień 200817 l Jeżeli mogę sie przyłączyć. Odnowie lekko temat. Trochę głupio sie przyznawać ale jak przywrócić Gizmo dla Move, rotate and scale ? Gdzieś bo zniknęło.