Heads Hunter Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 Przez przypadek usunąłem sobie pasek narzędzi czy mógłby mi ktoś powidzieć co zrobić by powrócił? Opcja alt+6 nic nie daje.
pecet Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 nie ten dział...ale... customize > load custom UI scheme lub revert to startup layout
ZeCer Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 To ja może też się podepne bo mam drobny ale wkurzający problem. Ucina mi boczne menu ;/ Ktos wie co z tym mozna zrobic ? : http://img292.imageshack.us/my.php?image=dddhx7.jpg
Heads Hunter Napisano 28 Marzec 2008 Autor Napisano 28 Marzec 2008 Niestety to nie działa przy opcji "show main toolbar" jest ptaszek więc ja już nie wiem.
gregorjan Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 Heads Hunter - reinstal maxa lub do: ZeCer ; Heads Hunter >>customize-custom ui and defaults...-wybierzcie z lewej strony inny typ toolbaru-set poczym ponownie można wrócić do poprzedniego Miałem podobny problem z tool's ale mi max pozjadał ikonki z paska :)
Gość Czarny Lisek Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 Jeżeli mogę sie przyłączyć. Odnowie lekko temat. Trochę głupio sie przyznawać ale jak przywrócić Gizmo dla Move, rotate and scale ? Gdzieś bo zniknęło.
Rekomendowane odpowiedzi