Hindus Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 mam pytanie - moze ktos nagrac dzis reportaz o dzejsonie na tvn i sie podzielic ? mam tego pecha ze nie mam tvnu :D leci w uwadze o 19:50 jakas szansa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 z tego co wiem to wszystkie uwagi są w internecie publikowane wcześniej czy później http://uwaga.onet.pl/1470685,archiwum.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 oglądałem... przypomniałem sobie jedną książkę: "Pamiętnik narkomanki" Barbary Rosiek polecam tym co nie czytali... i pytanie, czy takiemu człowiekowi z tak silnym nałogiem można pomóc??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Z nieoficjalnych informacji wyczytalem, ze dzejson nie zyje, zmarl na serce. Cale starania na nic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 ;/ Kiedyś o nim oglądałem te wszystkie filmy na YT... ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Cale starania na nic..Na jakie nic? Czy to ze zaplacisz podatek na dzieci chore na raka i ich leczenie, to znaczy ze je wyleczysz czy dajesz im szanse. Oraz czy jak umra to znaczy ze wszystko bylo na nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Egzakli. "Nie rezygnuj z osiagniecia jakies celu, ze wzgledu na czas - on i tak minie." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 W sumie macie racje Panowie, tylko troche szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi