Napisano 26 Marzec 200817 l mam pytanie - moze ktos nagrac dzis reportaz o dzejsonie na tvn i sie podzielic ? mam tego pecha ze nie mam tvnu :D leci w uwadze o 19:50 jakas szansa ?
Napisano 26 Marzec 200817 l z tego co wiem to wszystkie uwagi są w internecie publikowane wcześniej czy później http://uwaga.onet.pl/1470685,archiwum.html
Napisano 26 Marzec 200817 l oglądałem... przypomniałem sobie jedną książkę: "Pamiętnik narkomanki" Barbary Rosiek polecam tym co nie czytali... i pytanie, czy takiemu człowiekowi z tak silnym nałogiem można pomóc???
Napisano 26 Marzec 200817 l Z nieoficjalnych informacji wyczytalem, ze dzejson nie zyje, zmarl na serce. Cale starania na nic..
Napisano 26 Marzec 200817 l Cale starania na nic..Na jakie nic? Czy to ze zaplacisz podatek na dzieci chore na raka i ich leczenie, to znaczy ze je wyleczysz czy dajesz im szanse. Oraz czy jak umra to znaczy ze wszystko bylo na nic?
Napisano 26 Marzec 200817 l Egzakli. "Nie rezygnuj z osiagniecia jakies celu, ze wzgledu na czas - on i tak minie."