Napisano 10 Listopad 200222 l czy kto wie jak dobrze skonfigurowaŠ lub wogˇle uruchomiŠ skrypt Meshtools pod max5? v2.5 wogˇle nie widac w UI, natomiast v2.3 ma nie wszystkie dostŕpne opcje w porˇwnaniu z t▒ sam▒ wersj▒ uruchomian▒ pod max4... Mo┐e jest jaki inny skrypt lub plugin o podobnych mo┐liwoÂciach??
Napisano 12 Listopad 200222 l Widzisz chyba niewiele osˇb korzysta z tego skryptu w R5. Bo albo kto dzia│a│ R4 i nie chce siŕ przesi▒Š, bo mu R4 pasuje. Albo kto zaczyna od R5 i wtedy wystarczaj▒ mu opcje R5 (a mo┐liwoÂci ma du┐e wzglŕdem modelingu:)) Wiŕc masz problem. Ale ja te┐ prˇbowa│em │adowaŠ ustawienia z R4 do R5 i nic mi z tego nie wychodzi│o:)
Napisano 15 Listopad 200222 l u mnie wszystko oki. tyle ze oprocz meshtools\'owych connect polygons wszystkie narzedzia z ms sa w max5, a nawet sporo wiecej i o wiele wiele szybciej
Napisano 15 Listopad 200222 l No wła¶nie to miałem na my¶li:) One s± już w R5 tylko w innym miejscu. Standardoym modyfikatorze meshedit :) Chociaż może można to wyci±gn±ć jako przyciski:) Na pewno s± pod prawym przyciskiem myszy:) Pozdrawiam Bacry