Berry Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Witam, ostatnio byłem w media gdzie obok MACa Panowie postawili głośniczki Logitech Z4i (white), przyznam że na początku po za wyglądem nie wierzyłem w tą spaniałą moc o której mówili, ale zaciekawiony zostałem...ok, Panowie podpięli głośniczki, odpalili MACa i iTunes, no i szok dźwięk wręcz cudooowny,czysty, bass był idealnie spasowany, przy maksymalnym ustawieniu nadal cudownie, żadnych trzasków, pisków itp. naprawdę byłem w szoku, szczerze polecam jako głośniki do komputera;) Pomyślałem więc że spróbuję je wymodelować i oto mały efekt... jest trochę za ciemno, popracuję nad tym i wrzucę kolejny up... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 no logitech zalewa troszkę rynek sprzętem ostatnio :) także nie dziwie się, że mają możliwości tworzyć cuda techniki:) a w tym rysunku to przyjrzyj sie kablom ;/ a reszta na lighcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 sam posiadam sprzęt logitech, co prawda ten komercyjny - x-530 ale dają radę ;P [+] za logitech. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi