jacekdrze Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Witam. Scenka do portfolio, ten jakże wesoły projekt nie mój ale jest pare moich wymysłów. Dłubane w wolnych chwilach, wiem ze pare niedociagniec jest ale już mi sie nie chciało poprawiac :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Hmm... zraziły mnie strasznie na początku kolejny raz widziane już wazony i lampa, i zasłony, i materiał sofy/foteli/itp. Tyle, że później zaczęło się robić ciekawie;) Podoba mi się ostatnie ujęcie, choć z ekspozycją tła chyba tutaj przesadziłeś lekko, przy tak dużej powierzchni przeszklenia w pomieszczeniu byłoby jednak dość jasno, aby nie było widać tak wielkiej różnicy miedzy wnętrzem, a zewnętrzem. Ładne drewno na podeście okalającym część s sofą i kominkiem(?) Wykładzina też się podoba. Podłoga trochę nie teges, za duży bump moim zdaniem. Na drugim denerwują zdeka te glow'y przy światłach. Za mocne. Ogólnie przyjemnie;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 heheheh leńju jeden!! :P Juz Ci sie nie chcialo poprawiac co?:P A wiec...wg mnie textura obicia jest za duza i zbyt sporym bumpem. Nie pasi mi bamp podlogi, bram chamferów i ten refleks na suficie w nocnym. No i nie wiem czy reflektory pasuja do tych wnek. Samo oswietlenie jest dobre w nocnym a super w dziennym :) Pozdrowicha:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 hehe, Zbychu ju noł łot aj min :D Dzieki za komenty ale jakoś tak ich mało ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 przesadzasz z bumpami. i na sofie, i na podłodze to widać. do tego śliczne zasłony i całkiem projekt. światełko zgrabne. możesz się podzielic nastawami zasłon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 Xiz0r zasłony to zwykły faloff z z lekko żółtego na biały. Co do bumpa to mam słabosc chyba do takiego ;P . Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi