Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Scenka do portfolio, ten jakże wesoły projekt nie mój ale jest pare moich wymysłów. Dłubane w wolnych chwilach, wiem ze pare niedociagniec jest ale już mi sie nie chciało poprawiac :) Pozdrawiam

dae531012d0bd8a5.jpg

ce69242b3e629e1b.jpg

628781562d2dd2a2.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm... zraziły mnie strasznie na początku kolejny raz widziane już wazony i lampa, i zasłony, i materiał sofy/foteli/itp. Tyle, że później zaczęło się robić ciekawie;) Podoba mi się ostatnie ujęcie, choć z ekspozycją tła chyba tutaj przesadziłeś lekko, przy tak dużej powierzchni przeszklenia w pomieszczeniu byłoby jednak dość jasno, aby nie było widać tak wielkiej różnicy miedzy wnętrzem, a zewnętrzem. Ładne drewno na podeście okalającym część s sofą i kominkiem(?) Wykładzina też się podoba. Podłoga trochę nie teges, za duży bump moim zdaniem. Na drugim denerwują zdeka te glow'y przy światłach. Za mocne.

Ogólnie przyjemnie;)

Pozdr

Napisano

heheheh leńju jeden!! :P Juz Ci sie nie chcialo poprawiac co?:P A wiec...wg mnie textura obicia jest za duza i zbyt sporym bumpem. Nie pasi mi bamp podlogi, bram chamferów i ten refleks na suficie w nocnym. No i nie wiem czy reflektory pasuja do tych wnek. Samo oswietlenie jest dobre w nocnym a super w dziennym :) Pozdrowicha:)

Napisano

przesadzasz z bumpami. i na sofie, i na podłodze to widać. do tego śliczne zasłony i całkiem projekt. światełko zgrabne. możesz się podzielic nastawami zasłon?

Napisano
  • Autor

Xiz0r zasłony to zwykły faloff z z lekko żółtego na biały. Co do bumpa to mam słabosc chyba do takiego ;P . Pozdro