Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam. Scenka do portfolio, ten jakże wesoły projekt nie mój ale jest pare moich wymysłów. Dłubane w wolnych chwilach, wiem ze pare niedociagniec jest ale już mi sie nie chciało poprawiac :) Pozdrawiam

dae531012d0bd8a5.jpg

ce69242b3e629e1b.jpg

628781562d2dd2a2.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm... zraziły mnie strasznie na początku kolejny raz widziane już wazony i lampa, i zasłony, i materiał sofy/foteli/itp. Tyle, że później zaczęło się robić ciekawie;) Podoba mi się ostatnie ujęcie, choć z ekspozycją tła chyba tutaj przesadziłeś lekko, przy tak dużej powierzchni przeszklenia w pomieszczeniu byłoby jednak dość jasno, aby nie było widać tak wielkiej różnicy miedzy wnętrzem, a zewnętrzem. Ładne drewno na podeście okalającym część s sofą i kominkiem(?) Wykładzina też się podoba. Podłoga trochę nie teges, za duży bump moim zdaniem. Na drugim denerwują zdeka te glow'y przy światłach. Za mocne.

Ogólnie przyjemnie;)

Pozdr

Napisano

heheheh leńju jeden!! :P Juz Ci sie nie chcialo poprawiac co?:P A wiec...wg mnie textura obicia jest za duza i zbyt sporym bumpem. Nie pasi mi bamp podlogi, bram chamferów i ten refleks na suficie w nocnym. No i nie wiem czy reflektory pasuja do tych wnek. Samo oswietlenie jest dobre w nocnym a super w dziennym :) Pozdrowicha:)

Napisano

przesadzasz z bumpami. i na sofie, i na podłodze to widać. do tego śliczne zasłony i całkiem projekt. światełko zgrabne. możesz się podzielic nastawami zasłon?

Napisano
  • Autor

Xiz0r zasłony to zwykły faloff z z lekko żółtego na biały. Co do bumpa to mam słabosc chyba do takiego ;P . Pozdro