Napisano 30 Marzec 200816 l Witam. To moj pierwszy obrazek nad ktorym dluzej posiedzialem. wydaje mi sie ze zdyt dlugo bo przestaje widziec bledy i niedociagniecia. Poki co zostawiam go w takim stanie. Krytyka i wszelkie podpowiedzi mile widziane.
Napisano 1 Kwiecień 200816 l Obrazek niezły, kolorki też, tło tylko nie za bardzo mi podchodzi, ale chyba się kolega za bardzo zainspirował ^^
Napisano 1 Kwiecień 200816 l Autor dzieki za komentarze. Ladnie odgrzebaliscie moja inspiracje;D to fakt mocno sie inspirowalem ale nie sadze zeby bylo cos w tym zlego aby cwiczyc rzemioslo wzorujac sie na fachowcach. Jesli chce ktos jeszcze skomentowac ten obrazek to bardzo prosze. Byle nie to ze jest mocno inspirowany bo to juz wiemy;) pozdrawiam.
Napisano 1 Kwiecień 200816 l podobać się... ;) fajny kolo ci wyszedł:D popracował bym jeszcze nad samym tłem... ;)
Napisano 2 Kwiecień 200816 l Anatomia trochę nie działa, i słabo się buduje głębia - spróbuj zróżnicować temperaturę kolorów na poszczególnych planach, bo obecnie jest dość jednostajnie chłodno.
Napisano 2 Kwiecień 200816 l leci strasznie na prawo... na refce kolo jest w środku u ciebie nie bałdzo :)
Napisano 15 Kwiecień 200816 l Autor Dzieki za komentarze. wiem ze tlo jest nie najlepsze ale juz nie mialem na nie sily;p Shaggi- ten obraz obraz ktory zamiescil gazoonga to nie refka tylko inspiracja. jak juz to zostalo wczesniej powiedziane;) Jak bede mial wiecej czasu to moze jeszcze pomecze ten rysunek. pozdrawiam.