dyb3k Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 Witam. To moj pierwszy obrazek nad ktorym dluzej posiedzialem. wydaje mi sie ze zdyt dlugo bo przestaje widziec bledy i niedociagniecia. Poki co zostawiam go w takim stanie. Krytyka i wszelkie podpowiedzi mile widziane.
gazoonga Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 http://hamsterfly.cgsociety.org/gallery/519582/ ?!?!
Paster03 Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Obrazek niezły, kolorki też, tło tylko nie za bardzo mi podchodzi, ale chyba się kolega za bardzo zainspirował ^^
dyb3k Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 dzieki za komentarze. Ladnie odgrzebaliscie moja inspiracje;D to fakt mocno sie inspirowalem ale nie sadze zeby bylo cos w tym zlego aby cwiczyc rzemioslo wzorujac sie na fachowcach. Jesli chce ktos jeszcze skomentowac ten obrazek to bardzo prosze. Byle nie to ze jest mocno inspirowany bo to juz wiemy;) pozdrawiam.
floo Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 podobać się... ;) fajny kolo ci wyszedł:D popracował bym jeszcze nad samym tłem... ;)
aspenboy Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 Anatomia trochę nie działa, i słabo się buduje głębia - spróbuj zróżnicować temperaturę kolorów na poszczególnych planach, bo obecnie jest dość jednostajnie chłodno.
Coyote Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 leci strasznie na prawo... na refce kolo jest w środku u ciebie nie bałdzo :)
dyb3k Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Napisano 15 Kwiecień 2008 Dzieki za komentarze. wiem ze tlo jest nie najlepsze ale juz nie mialem na nie sily;p Shaggi- ten obraz obraz ktory zamiescil gazoonga to nie refka tylko inspiracja. jak juz to zostalo wczesniej powiedziane;) Jak bede mial wiecej czasu to moze jeszcze pomecze ten rysunek. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi