Ex3 Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Taki tutek dzisiaj wyklarował się. Bezstratne przepalanie teksturek i poprawianie seamów w Bodypaint`cie ( i taki mały trick jak malować zdjęciem po modelu ;) ) 268MB , 40 min, 800x600 www.rapidshare.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 właśnie zaciągam. zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsym Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 hello! coś nie chce otworzyć tego pliku, pisze ze plik avi jest uszkodzony (a może nie mam kodeka ?) pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Uszkodzony nie jest ale jakiegoś "egzotycznego" kodeka używa bo u mnie w żadnym playerze go nie otwiera ale w total video converer mogę podejrzeć video. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 a mi dziala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość shouroujin Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Taki tutek dzisiaj wyklarował się. Bezstratne przepalanie teksturek i poprawianie seamów w Bodypaint`cie ( i taki mały trick jak malować zdjęciem po modelu ;) ) 268MB , 40 min, 800x600 www.rapidshare.de can you re-upload again:) many thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 prosze o reupa jak ktoś mógłby wrzucić:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi