maciekG Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 kilka obrazków które zdarzyło mi sie zmalować przez ostatnich kilka miesiecy.. ja nie moge na nie juz patrzec...na te wszystkie niedociagniecia..ale ciekawym co wy znajdziecie:) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek311 Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 bardzo ladne! komercyjne wizki :) mniam.. . - nie bede sie czepiac - bo i po co - widoki moim zdaniem ciasza oko. .. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Ostatnie the very best! Reszta taka se;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelroger Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 autobus na zakrecie dal rade to i wizki daja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 jasiek; dziek...ale poczepiaj sie chetnie poslucham...bede na przyszlosc wiedzial :) touch: no tez nie jestem nimi zachwycony zwlaszcza porownujac z tym co na forum sie dzieje :) pawelroger: dzieki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 nocny wieżowiec genialny. bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi