ponury88 Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 Wiatm, Przedstawiam moją pierwszą pacę w FW :) Trochę ponad pół dnia modelowania i kolejne pół robienia materiałów.
lashco Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 no jest fajnie... mnie jedynie drazni ten pomaranczwoy reczniczek i swiatlo w oknah zbyt mocne nie da sie patrzeć. jest okej jak na pierwsza scenę :P
!Ewert Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 Trzeba było poświecić jeden dzień na modelowanie i 2 jeden dzień na materiały i rendering :] Masz dużo podstawowych błędów na wizce :]
hush Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 Masz dużo podstawowych błędów na wizce :] Czasami warto wymienić jakie... mi się tak szybko narzuca modeling w sumie: poduszki ani kołdra, koc czy to to jest nie wyglądają jak prawdziwe, tylko przypominają raczej galaretkę kształtem, poduszki w szczególności ;) ten ręczniczek przed łóżkiem wygląda jakby był zrobiony z gumy, żaden ręczniczek nie ma takich właściwości fizycznych chyba, żeby złożyć się w taki dziwny sposób ;) niepotrzebnie zginałeś tą wycieraczkę na podłodze, co za dużo nieładu to niezdrowo ;) i wcale nie wygląda to jakoś dobrze, bo zgięcie się kończy niewiadomo gdzie i dalej jest idealnie płaska, może gdyby była cieńsza, to takie zachowanie byłoby realistyczne, ale raczej nie tu ;) dużo powtarzających się obok siebie obiektów (świeczki, wazony, kolejne wazony) zupełnie niepotrzebnie brak okien, są dziury ale gdzie są okna? :) Popracuj nad tym jeszcze trochę, poświęc temu trochę więcej czasu, porób nowe obiekty, przenież do wip'a i daj tej pracce czas, a na pewno wyjdzie super! Pozdrawiam!
jasiek311 Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 najprzyjemniejsza texturka podlogi i sama podloga. .. imho
hcpiter Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 do testow mogles dac ta wizke bo mala jest troszke :) to na podlodze to linoleum ;p ale kolorki przyjemne pozdro
ponury88 Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Napisano 4 Kwiecień 2008 Witam, dziękuje wszystkim za komentarze, macie rację pospieszyłem się trochę dając to do FW. W związku z tym proszę moderatora o przeniesienie wątku do WIPa, ewentualnie usunięcie. Mam zamiar jeszcze trochę powalczyć :)
Rekomendowane odpowiedzi