Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam... za rok bede zdawal mature i mysle powaznie o grafice 3d. po LO chcialbym isc do jakiejs szkoly ktora nauczy mnie grafiki lub przynajmniej bedzie zwiazane bardziej z grafika 3d.

Czy uczy/ł sie ktos w Policealnym Studium „Promocja” ?

szkoła znajduje sie we Wrocławiu..

jaka macie opinie ?

pozdrawiam.

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Moja opinia na temat grafiki w szkołach w Polsce jest póki co nie najlepsza, a tym bardziej jeśli chodzi o wszelkiej maści szkoły policealne. Skusiłem się swego czasu na kierunek Grafika Komputerowa w TEB Edukacja i wyglądało to mniej więcej tak, iż już na pierwszych zajęciach poprawiałem wykładowcę. Może w innej szkole wygląda to nieco inaczej, lepiej, ale CG w polskim szkolnictwie pozostaje nadal na tyle młodą dziedziną, że trudno jeszcze o wykwalifikowaną kadrę. Większość uczyła się przecież sama w domu, z książek, tutorial, czy jak my tutaj, z for internetowych. Nie ma co liczyć na cuda. Może zdobędziesz jakieś podstawy z zakresu DTP, historii grafiki, teorii, ale reszty i tak będziesz musiał nauczyć się sam.

Pozdr

Napisano

Moja rada, zeby nauczyc sie grafiki to idz na jakies byle jakie studia gdzie nie bedziesz sie musial zbytnio wysilać zeby zdac, a grafiki ucz sie na własną rękę, jak juz koniecznie chcesz wydawać kase to lepiej jakies gnomon dvd zakup.

pozdro

Edit: widze ze touch podobnie mysli :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności