Raddeo Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Jak zrobić świecący słup magii. Mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi (mój koleś podbiega do tego miejsca, magia zaczyna go unosić i nagle cofa w czasie) nie umiem wytłumaczyć o co mi chodzi ale mam nadzieje że ktoś się domyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Słup światła możesz zrobić za pomocą światełka "Directional" z włączonym efektem "Volume Light". Do tego możesz użyć jakichś cząsteczek (Particle Flow, lub któryś z Particle Sprayów) z odpowiednim materiałem. Unoszenie swojego kolesia załatwisz za pomocą narzędzia "Move". Przeniesienie w czasie to niewątpliwie najtrudniejszy element. Myślę że możesz to zrobić tylko przestawiając zegar systemowy w Windowsie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 ja się domyślam. poszukaj w odcinkach dragon balla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi