quard Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 Witam wszystkich. Zastanawiam się czy ktoś z Was używał lub używa rendera nVidii Gelato? Ja właśnie go zainstalowałem i wszystko fajnie działa :) ... poza plug-inem do maxa :( Amaretto wywala mi błąd o module, którego nie może załadować, może ktoś kiedyś miał styczność z tym problemem? Na forum nVidii wyczytałem, że to najprawdopodobniej przez inną wersję językową windowsa, ale może ktoś sobie poradził z tym problemem a może jet jakaś wersja Amaretto, która działa? Z góry dziękuje za pomóc. A tak przy okazji - nie uważacie, że to jest na tyle fajny render, że warto zrobić mu osobny pokoik? Tym bardziej, że wyszukanie czegoś przydatnego na temat Amaretto i Gelato graniczy chyba z cudem (lepiej jest z Mayą bo są tutki )
mirach Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 A tak przy okazji - nie uważacie, że to jest na tyle fajny render, że warto zrobić mu osobny pokoik? Wiesz, temat Gelato jest poruszany na tym forum srednio raz na miesiac czy cos w tym stylu, wiec robienie dla niego osobnego dzialu raczej mija sie z celem. Jak bedzie duzo ludzi o nim pisac to powstanie dzial.
streaker Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 W Gelato i Amaretto jest to fajne, że się fajnie nazywają. I na tym się ich plusy kończą ;D
Rekomendowane odpowiedzi