Napisano 9 Kwiecień 200816 l Miło wysmyrane, ale: jej lewa ręka wydaje mi się odrobinę krótsza od prawej, brakuje mi trochę akcentu z jakiegoś cieplejszego koloru (mam wrażenie, że cały obrazek jest w dość chłodnej tonacji, ale to też może być kwestia badziewnej matrycy na której to oglądam), forma po prawej stronie trochę się nie do końca czyta. To w sumie tyle czepialstwa, żebym ja był taki mądry w stosunku do swoich wypocin... ;)
Napisano 9 Kwiecień 200816 l Stylowo czarnystefek ;) Wiecej konsekwencji jesli chodzi o światło (twarz babki, mniejszy kontrast + jaśniej na klacie) + np. odbij ją w szkle tego akwarium
Napisano 10 Kwiecień 200816 l Fajnie, ale wydaje mi się że proporcje tej babeczki troche leżą (głównie ręce) :)
Napisano 10 Kwiecień 200816 l Autor Dzięki za komentarze. Rzeczywiście spaprałem łapy, jakoś tego wcześniej nie zauważyłem ^^ Wogóle jak teraz patrze to lipa haha:D
Napisano 10 Kwiecień 200816 l taaa, zgadzam sie z kolegami - nie wiem ile masz lat, ale jesli mialbym ci udzielic jakiejs rady to... hmmm; stylowo jest bardzo dobrze (jak ktos napisal - bialystefan;) zatem odloz na bok to w czym jestes dobry a skup sie na tym w czym masz trudosci - czyli ogolnie rozumiana kompozycja; jesli rysujesz postacie to nie moze sie obejsc bez skrotów perspektywicznych, ktore podkreslaja glebie itd. ble, ble, ble - wiesz jak jest(bez nich postacie wygladaja jak zabawki; notabene popatrz na ludzi i zastanow sie ile razy widziales ich wlasnie w takiej symetrycznosci w jakiej rysujesz swoje postacie- odp. praktycznie nigdy); marko djurevic znasz? to tyle zatem - dorzucam swoje 3 gr i spadam - mam nadzieje ze jakos ci pomoglem pzdr
Napisano 11 Kwiecień 200816 l Autor Dzięki, dobre ready zawsze w cenie. Kto nie zna djurdjevica ?? :)