polterge!st Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Cześć coś takiego ostatnio wysmyrałem w gimpie pozdrawiam
aspenboy Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Miło wysmyrane, ale: jej lewa ręka wydaje mi się odrobinę krótsza od prawej, brakuje mi trochę akcentu z jakiegoś cieplejszego koloru (mam wrażenie, że cały obrazek jest w dość chłodnej tonacji, ale to też może być kwestia badziewnej matrycy na której to oglądam), forma po prawej stronie trochę się nie do końca czyta. To w sumie tyle czepialstwa, żebym ja był taki mądry w stosunku do swoich wypocin... ;)
lisu Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Stylowo czarnystefek ;) Wiecej konsekwencji jesli chodzi o światło (twarz babki, mniejszy kontrast + jaśniej na klacie) + np. odbij ją w szkle tego akwarium
Gość obo Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Fajnie, ale wydaje mi się że proporcje tej babeczki troche leżą (głównie ręce) :)
polterge!st Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Napisano 10 Kwiecień 2008 Dzięki za komentarze. Rzeczywiście spaprałem łapy, jakoś tego wcześniej nie zauważyłem ^^ Wogóle jak teraz patrze to lipa haha:D
Gość dekiel Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 taaa, zgadzam sie z kolegami - nie wiem ile masz lat, ale jesli mialbym ci udzielic jakiejs rady to... hmmm; stylowo jest bardzo dobrze (jak ktos napisal - bialystefan;) zatem odloz na bok to w czym jestes dobry a skup sie na tym w czym masz trudosci - czyli ogolnie rozumiana kompozycja; jesli rysujesz postacie to nie moze sie obejsc bez skrotów perspektywicznych, ktore podkreslaja glebie itd. ble, ble, ble - wiesz jak jest(bez nich postacie wygladaja jak zabawki; notabene popatrz na ludzi i zastanow sie ile razy widziales ich wlasnie w takiej symetrycznosci w jakiej rysujesz swoje postacie- odp. praktycznie nigdy); marko djurevic znasz? to tyle zatem - dorzucam swoje 3 gr i spadam - mam nadzieje ze jakos ci pomoglem pzdr
polterge!st Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Napisano 11 Kwiecień 2008 Dzięki, dobre ready zawsze w cenie. Kto nie zna djurdjevica ?? :)
Rekomendowane odpowiedzi