Napisano 10 Kwiecień 200816 l Witam. Oj dawno tu nie zaglądałem na forum ;] Właśnie składam sobie sprzęcik praktycznie go posiadam :P zastanawiam się jedynie nad monitorem: Myślałem nad HP W2207h 22" ale to trochę pieniędzy i tu nasunęło mi się pytanie do obeznanych w temacie: Lepiej pracować na takim 22" czy np. dwóch 17 albo 19 ? Pomijam fakt że posiadanie jednego monitora ma sporo plusów jak: ilość zajmowanego miejsca czy możliwość grania w wyższej rozdzielczości i oglądania filmów w lepszej jakości. Co o tym sądzą juseży z doświadczeniem ? :)
Napisano 10 Kwiecień 200816 l Najlepiej dwa duże :) http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=47012&highlight=dwa+monitory
Napisano 10 Kwiecień 200816 l Autor Hmmm no to pomyśle o tym HP, a później dokupię drugiego jak mnie będzie stać i będzie mi potrzebny :P Wyczytałem gdzieś że jest "uciążliwe" jak ma się dwa monitory o one posiadają różne przekątne - na czym polega problem ? Chodzi mi zwłaszcza o pracę na takich monitorach 5,6,7 godzin na dobę przez praktycznie cały tydzień.
Napisano 10 Kwiecień 200816 l stawiam na jakiegoś 24 + drugi jako wsparcie, zawsze się przydaje... ;)
Napisano 14 Kwiecień 200816 l Autor Dzięki za info. Będzie 22 później kiedyś chen daleko może druga :D Pozdrawiam.