wookie Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 czy ktos moze uzywa takiej ? lub podobnej logitecha czy to normalne ze myszka zacina sie ? przy ruchu na boki np albo jak ciagne myche z prawej na lew to potrafi przyciac sie :/ , baterie nowe , nowa dobra podklada a myszka dziala do kitu :/ , mial ktos moze podobne problemy ?
Ania Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 Spróbuj zmienić podkładkę. Moja mysz najlepiej działa na matowym kartonie, na gładkiej podkładce niekiedy zacina się.
floo Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 czy ktos moze uzywa takiej ? lub podobnej logitecha czy to normalne ze myszka zacina sie ? przy ruchu na boki np albo jak ciagne myche z prawej na lew to potrafi przyciac sie :/ , baterie nowe , nowa dobra podklada a myszka dziala do kitu :/ , mial ktos moze podobne problemy ? polecam podkładki tzw. szmacianki... Steelseries jest dobra... ;] najlepiej jak podkładka jest czarna, wtedy dobre odbija laser...
wookie Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Napisano 12 Kwiecień 2008 mam szmacianke qck , kupilem nowa , stara juz byla "lekko" zuzyta ale to nadal nie pomoglo :/
floo Napisano 12 Kwiecień 2008 Napisano 12 Kwiecień 2008 spróbuj na zwykłej białej kartce papieru, i kilku innych materiałach... jeśli nic nie pomoże to możliwe że cosik nie nie tak z mychą i trzeba będzie wymienić... może sprawdź dla pewności na innym kompie u kolegi...
wookie Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Napisano 12 Kwiecień 2008 na wszystkim sprawdzialem , dziwne ale na laptopie w sumie dziala ok , a system bardziej zasyfiony w sumie , pojecia wiec nie mam , moze to przez grafe , swiruje mi w sketchupie to i w windzie takie zacinki moze z jej winy , bede musial to sprawdzic
wookie Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Napisano 12 Kwiecień 2008 no prosze cie ;D dziwne sprawa z ta grafa takie efekty sa jak np chce cos zaznaczyc zbiorczo : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/436d8742b746c6f3.html
Rekomendowane odpowiedzi