Vehr Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Wielki problem Nie mam rzdbych przyciskow na gorze paska oto screen doradzcie cos co mam zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielo^ Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Miałem kiedyś coś podobnego, total reinstall powienien pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Załadowanie domyślnego UI powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 jak zaladowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookash_3d Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Wystarczy Customize -> Load Custom UI Scheme -> i wskazujesz DefaultUI.ui który jest w głównym katalogu maxa w UI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lashco Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 wez sobie na dark schemat wybierz od razu... lepiej sie pracuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Witam, Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Ok dzieki sorry za problemy wszytko dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi