andark Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 Witam ... modeluje sobie zapalniczke zippo .. i usiloje zrobic mocowanie .. jako ze jestem jeszcze troche zielony .. prosze o pomoc bo nie moge znalezc tego w zadnym tutorialu ... mam taki model . calosc jest zrobiona z Lini z dodanym Extrudem. Czy jest jakas sensowna metoda zeby te dwie male nozki zawinac i zrobic z nich tulejke .. to bedzie czesc mocowania gornej czesci zapalniczki z dolna .. taki zawiasik .. A moze mam do tego zle podejscie ..
Kuciel Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 przerob najpierw pare tutkow i nie szukaj w nich tego rozwiazania bo jak je ukonczysz to i tak bedziesz wiedzial odrazu jak to zrobic :)
Orion Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 Nedawno natknąłem się na video toturka o modelowaniu zapalniczki, poszukaj troche w newsach stony Adka,a na pewno znajdziesz:)
Falcrum Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 Ten tutek jest na www.evermotion.org ... Pozdr
Orion Napisano 27 Styczeń 2004 Napisano 27 Styczeń 2004 Już znalazłem go, ale Falcrum mnie uprzedził :)
Rekomendowane odpowiedzi