Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

oj... wpadek tam jest mase ... co do artykulu o 3ds max - to tlumaczenie tekstu z 3DTotal.com ...hmmm ... bez komentarza... czytamy tez o oswietleniu HRDI ,a nie HDRI - wiem ,ze to sa szczegoly ,ale w przypadku jakichkolwiek magazynów jest to ważna sprawa bo wpadek takich wiecej ...

sam sklad nie jest taki zly ...

Napisano
  • Autor

hehe

Co do tych wpadek..to nie do mnie to :P ja tylko chcialem poinformowac ze takie cos jest...ale wiesz wkoncu to pierwszy nr...pozniej bedzie lepiej...przeciez nie od razu serwis max3d.pl byl taki profesjonalny jak jest teraz:P

pozdr

Napisano

ok Pablo. Jasne ,ze serwis nie byl i do konca nie jest profesjonalny ... do tego daze ... jest dobrze ,ale bedzie lepiej ;)

Ale wydajac jakakolwiek gazete - w tym wypadku internetowa nalezy zwrocic uwage na takie bledy i przede wszystkim wartosc merytoryczna magazynu!!

licze ,ze wezmiecie te uwagi do serca i drugi numer bedzie lepiej wygladal ...

Napisano

Adku, chyba Cie zdeczko ponioslo z tym kasowaniem. Powtorze sie wiec:

Magazyn jest zenujacy. Autorzy powinni najpierw \"troszeczke\" sie poduczyc tworzenia grafy, nie mowiac o skladzie.

Nie przekonuje mnie tlumaczenie, ze to pierwszy numer, a pozniej bedzie lepiej. Rendernode wystartowalo pelna para i od razu pokazalo pazurki, a nie osmieszalo sie.

Tutoriale do PSa wywolaly u mnie pusty smiech. Fala? Szybki metal? ROTFL

Magazyn dla poczatkujacych \"grafikow\", ktorzy chca zostac poczatkujacymi.