Napisano 26 Styczeń 200421 l Witam, na stronie http://www.grafik.tv.pl/ ukazal sie pierwszy numer Grafika, jest to magazyn na wzór Rendernode...warto zagladać tam ( co miesiąc kolejne wydanie) pozdr
Napisano 26 Styczeń 200421 l oj... wpadek tam jest mase ... co do artykulu o 3ds max - to tlumaczenie tekstu z 3DTotal.com ...hmmm ... bez komentarza... czytamy tez o oswietleniu HRDI ,a nie HDRI - wiem ,ze to sa szczegoly ,ale w przypadku jakichkolwiek magazynów jest to ważna sprawa bo wpadek takich wiecej ... sam sklad nie jest taki zly ...
Napisano 26 Styczeń 200421 l Autor hehe Co do tych wpadek..to nie do mnie to :P ja tylko chcialem poinformowac ze takie cos jest...ale wiesz wkoncu to pierwszy nr...pozniej bedzie lepiej...przeciez nie od razu serwis max3d.pl byl taki profesjonalny jak jest teraz:P pozdr
Napisano 26 Styczeń 200421 l ok Pablo. Jasne ,ze serwis nie byl i do konca nie jest profesjonalny ... do tego daze ... jest dobrze ,ale bedzie lepiej ;) Ale wydajac jakakolwiek gazete - w tym wypadku internetowa nalezy zwrocic uwage na takie bledy i przede wszystkim wartosc merytoryczna magazynu!! licze ,ze wezmiecie te uwagi do serca i drugi numer bedzie lepiej wygladal ...
Napisano 26 Styczeń 200421 l Adku, chyba Cie zdeczko ponioslo z tym kasowaniem. Powtorze sie wiec: Magazyn jest zenujacy. Autorzy powinni najpierw \"troszeczke\" sie poduczyc tworzenia grafy, nie mowiac o skladzie. Nie przekonuje mnie tlumaczenie, ze to pierwszy numer, a pozniej bedzie lepiej. Rendernode wystartowalo pelna para i od razu pokazalo pazurki, a nie osmieszalo sie. Tutoriale do PSa wywolaly u mnie pusty smiech. Fala? Szybki metal? ROTFL Magazyn dla poczatkujacych \"grafikow\", ktorzy chca zostac poczatkujacymi.