Napisano 15 Kwiecień 200817 l Pracka powwstała z odrobiną humoru i spontanicznie z niewyrazniego szkicu samych kresek zwanych bazgrołami . Miała byc lekka i z odrobiną humoru .. wszelkie buble kierowac do jednorękiego bandziora :P Pozdrawiam zoomi
Napisano 15 Kwiecień 200817 l fajowe :) to tlo super wyszlo, brusze fajnie dzialaja... tylko ja bym troche bardziej sprecyzowal to co on probuje zlapac, bo ja na poczatku myslalem, ze to tylko takie przeswietlenia jakies sa a nie jakies robaczki swietojanskie ;) i pudla mozna by troszki tez wyeksponowac chyba, bo jest ekstra :) pozdrowki
Napisano 15 Kwiecień 200817 l Autor Pozdron Lordbiernac i Maciek G dzięki za kommenty a no własnie tez myslałem coby tam cosik dodac tym robaczkom ale jakos zostało ..pudła zostaną chiba tak jak sa bo cięzko cos dodac im .. Dziękówki i Pozdrony
Napisano 15 Kwiecień 200817 l fajne fajne,ale caly czas brak tej czytelnosci;/ no nieczytelny ludzik,szczegolnie tulow,okolice klatki i szyje ,no i jego lewa noga... Aha- ta odrobine humoru odnajduje w siatce z ktorej ciele by ucieklo, no ale tutaj patrze do lapanie mikro owadow sluzy...;] PS. no ale pozatym to swietne kolory, i tlo bardzo fajne;]
Napisano 15 Kwiecień 200817 l Autor Mortom - dziękówka :) nicponim - niezagłębiałem sie w pancerz bo nie było to moim zamiarem pozostawiłem tą kwestie do dopowiedzienia .. a noga hehe to własie taki kukit metalowy ala pirat :P lordbiernac - ahaa he o pudelka kundelka chodzi ...spoko on to wogóle mnie najbardziej rozbawił ze sie wogóle pojawił bo wogóle nie był w planach na początku ... Dziękówki za commenty Pozdrówki serdeczne
Napisano 17 Kwiecień 200817 l cacy kolorki jak zwykle aczykolwiek nieczytelnosc jeszce bije troche po oczach.... moze mniej skupiaj sie na tle... postac wyrazniejsza i gut ;) ale kolorki jeszcze raz super
Napisano 17 Kwiecień 200817 l Kolorki bardzo ładne i poza tego kogoś fajna, taka dynamiczna. Praca mi się podoba, choć faktem jest, że postać mogłaby się trochę bardziej odcinać od tła ;)