psychool Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 witam. po raz pierwszy zabieram głos na forum wiec wiadomka stresik jest jak nic. apropo poniższego "wiidzimisie" - generalnie robiłem pokój dla ćwiczeń, nauczyć sie paru podstawowych rzeczy. poniżej macie rendery i proszę NIE TYLKO o komentarz ale i propozycje i wskazówki jak i co dostroić by było ładniej. soft -3d max silnik - mentalray p.s. pozdrowienia i uznania szacunku dla "Chudego"
mirach Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 To tak w ramach zwiekszenia stresiku: przeczytaj regulamin i popraw nazwe watku. Jak chcesz porady odosnie obrazka, to napisz w czym robione, renderowane. Jak na pierwszy rzut oka to: ciemno i okno-gigant :)
psychool Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Napisano 15 Kwiecień 2008 a propos okienka to "niestety" nie zmienię bo cały projekt jest robiony w skali i tak jest w rzeczywistości. skoro za ciemnawo to prosze o propozycje rozjaśnienia - probowałem wzmocnić skyportal lub gi . ale marny efekt. no chyba ze ja coś nie tak ustawiałem.
mirach Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 skoro za ciemnawo to prosze o propozycje rozjaśnienia ze tak zacytuje sam siebie Jak chcesz porady odosnie obrazka, to napisz w czym robione, renderowane. a najlepiej wrzuc ustawienia
floo Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 kurna, gdzie takie okna??? pokaż fotę bloku bo widzę że okno jest na wysokości kolana... dziwne trochę...
mirach Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 Tu masz 2 tutki odnosnie mental raya. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=46396 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=28412
psychool Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Napisano 15 Kwiecień 2008 kurna, gdzie takie okna??? pokaż fotę bloku bo widzę że okno jest na wysokości kolana... dziwne trochę... hehe co Ty myslisz ze strasznie mi na tym zalezalo zeby miec duze okna ? i do tego zeby okłamywać na necie hahaha. az mnie rozbawiles przed komputerem. dla rozwikłania TWOJEGO problemu , *nie chce zadac CI bolu" , zalaczam realna fote . i przykro mi. przepraszam ale tak mam na stancji. Mirach : dzieki za tutki , po przestudiowaniu lektury zglosze sie tu z renderami. tymczasem narka
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 Dam Ci rade, przesiadz sie na Vraya, bo Ci grzyb (czarny) na suficie wchodiz :) a tak na serio, jak na poczatki jest ok, troche pusto ale ok. pozdr
Temporal Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 nic nie przesiadaj tylko powalcz z bleedem i plamami a no i jeszcze gdzies w dziale video tutoriale jeste gdzies moj tutek choc nie wiem moze ktos usunal :P tak czy siak sprawdz moze sie przyda
Rekomendowane odpowiedzi