Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam. po raz pierwszy zabieram głos na forum wiec wiadomka stresik jest jak nic. apropo poniższego "wiidzimisie" - generalnie robiłem pokój dla ćwiczeń, nauczyć sie paru podstawowych rzeczy. poniżej macie rendery i proszę NIE TYLKO o komentarz ale i propozycje i wskazówki jak i co dostroić by było ładniej.

soft -3d max

silnik - mentalray

p.s. pozdrowienia i uznania szacunku dla "Chudego"

2.jpg

18.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To tak w ramach zwiekszenia stresiku:

przeczytaj regulamin i popraw nazwe watku.

Jak chcesz porady odosnie obrazka, to napisz w czym robione, renderowane.

Jak na pierwszy rzut oka to: ciemno i okno-gigant :)

Napisano
  • Autor

a propos okienka to "niestety" nie zmienię bo cały projekt jest robiony w skali i tak jest w rzeczywistości.

skoro za ciemnawo to prosze o propozycje rozjaśnienia - probowałem wzmocnić skyportal lub gi . ale marny efekt. no chyba ze ja coś nie tak ustawiałem.

Napisano
  Cytat
skoro za ciemnawo to prosze o propozycje rozjaśnienia

ze tak zacytuje sam siebie

Cytat
Jak chcesz porady odosnie obrazka, to napisz w czym robione, renderowane.

a najlepiej wrzuc ustawienia

Napisano

kurna, gdzie takie okna??? pokaż fotę bloku bo widzę że okno jest na wysokości kolana...

dziwne trochę...

Napisano
  • Autor
  floo napisał:
kurna, gdzie takie okna??? pokaż fotę bloku bo widzę że okno jest na wysokości kolana...

dziwne trochę...

hehe co Ty myslisz ze strasznie mi na tym zalezalo zeby miec duze okna ? i do tego zeby okłamywać na necie hahaha. az mnie rozbawiles przed komputerem. dla rozwikłania TWOJEGO problemu , *nie chce zadac CI bolu" , zalaczam realna fote . i przykro mi. przepraszam ale tak mam na stancji.

okno.jpg

Mirach : dzieki za tutki , po przestudiowaniu lektury zglosze sie tu z renderami. tymczasem narka

Napisano

Dam Ci rade, przesiadz sie na Vraya, bo Ci grzyb (czarny) na suficie wchodiz :)

a tak na serio, jak na poczatki jest ok, troche pusto ale ok.

pozdr

Napisano

nic nie przesiadaj tylko powalcz z bleedem i plamami

a no i jeszcze gdzies w dziale video tutoriale jeste gdzies moj tutek choc nie wiem moze ktos usunal :P tak czy siak sprawdz moze sie przyda