Napisano 18 Kwiecień 200817 l Jak widzę jakie prace tu wystawiacie, to aż mi wstyd pokazywać tą poniżej. No ale każdy kiedyś zaczynał więc... skończyłem sobie wizke prostą, dla treningu... Bądźcie łaskawi :)
Napisano 18 Kwiecień 200817 l Szaro tu trochę, matowo i ten dywanik wygląda na sztywny bo rogi się unoszą do góry ale ogólnie mi się podoba:)
Napisano 18 Kwiecień 200817 l Nie masz sie czego wstydzić. Fajna praca, choc jest trochę ponuro. Czy ten stolik nie powinien mieć zaokrąglonego połączenia blatu z nogą(Wiem,że to jest całość ale musiałem to jakoś opisać) bo u ciebie jest kanciato. Nie wiem tez skąd się wzieło tak silne światło pod miską na stole.
Napisano 18 Kwiecień 200817 l Ogólnie fajnie :) Trochę lepse materiały i oświetlenie i było by jeszcze lepiej :)
Napisano 18 Kwiecień 200817 l Autor O rety rety dziękuje bardzo :] Nie jestem dobrym architektem wiec to praca oparta na katologowej, tam tez bylo szaro i ponuro...(nawet bardziej) a to mój styl ;) Stoliczek byl wlasnie taki Pozdrawiam!!
Napisano 18 Kwiecień 200817 l ta wycieraczka to mi się kojarzy z taką przed drzwiami wejściowymi do domu charakterystyczne zagięte rogi i ten kolor ;)