Napisano 21 Kwiecień 200816 l Sprawa drobna, jednak istotna. Nie wiem jak, ale czasem przestawia mi się w jednostach WPISYWANIE libcz z ułamkiem. Raz zeby wpisac np. 2.5 trzeba wstawić kropke a jak mi się to przestawi to przecinek. Różnica jest taka, że gdy jest ustawione na kropke to przy przeskakiwaniu tabulatorem miedzy okienkami z parametrami one sie zaokrąglają, gdy przecinek - nie ma żadnego problemu. Pytanie do was, gdzie się to ustawia? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Napisano 21 Kwiecień 200816 l moze nigdzie. moze to wina klawiatury. sprawdz czy sie tak samo dzieje w notatniku.
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Autor Problem w tym, że ja nie wiem gdzie i jak sie to przestawia. W notatniku nie ma jak sprawdzić bo to żadne okno dialogowe i napewno nic mi nie zaokrągli.
Napisano 21 Kwiecień 200816 l winda > panel sterowania > opcje językowe dodaj sobie do polskiej amerykańską klawiaturę. włącz opcję pokazującą ikonkę z klawiaturami na pulpicie. do maxa przełączaj się na amerykańską i będziesz miał kropkę zamiast przecinka.