ortheza Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 zastanwiam sie ile jescze tych kanibali sie naogladamy :]
Szpitalnik Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Trochę monotematycznie ale to chyba raczej mi nie przeszkadza :P
artursadlos Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Włąśnie THX, zrób jakiegoś rycerza z mieczem albo futurystyczne gościa w stylu Mullinsa. Może panorame speedpaintingową ze statkiem kosmicznym? Albo jakiegoś potwora z piekła. Najlepiej skrzydlatego! I nazwij go Hell Angel albo jakić Beast from grave. Wtedy będzie kul i wogóle na czasie i kolorowo disko polo:)
Levus Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Kanibale są extra. Już widzę jak to będzie wyglądało, klimat jaki potrafisz zmalować jest nie do skopiowania, w połączeniu z ujęciami/perspektywą po prostu rewelka. pozdrawiam!
ortheza Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 to japrosze cos bezmiesnego :-) chetnie bym zobaczyl w twoim wykonaniu jakas jeszcze jedna ilustracje pod lema albo cosik jeszcze innego. poprostu tych kanibiali to sie juz sporo namnozylo.
Thx Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Napisano 22 Kwiecień 2008 ortheza obiecuje coś przyzwoitego pokazać. Na razie kolejny wip. Tą tematyką wyrzucam napięcia jakie lęgną się w głowie kiedy pracuję nad "przyzwoitymi" pracami-paradoks
aspenboy Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Trupy, mięso, rzeźnia, więcej mięsa! :D Tak mi się skojarzyło ze starymi okładkami Cannibal Corpse klimatem, a że ostatnio znowu u mnie leci w winampie, to w tym wątku czuję się jak u siebie ;) Enyłej, świetnie Ci to wychodzi, nie wiem jak Ty potrafisz ogarnąć ten początkowy chaos kresek. Wypas.
Gość obo Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Enyłej, świetnie Ci to wychodzi, nie wiem jak Ty potrafisz ogarnąć ten początkowy chaos kresek. Wypas. Dla mnie właśnie też to jest super. Najpierw wir kresek, a potem super pracka. No i ten krwawy klimat... Grejt :D
aspenboy Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Eee tam moim zdaniem właśnie te prace z kanibalami najlepiej charakteryzują twórczość THX (..) A czy ja napisałem że nie charakteryzują? :>
Rekomendowane odpowiedzi