Napisano 22 Kwiecień 200816 l Włąśnie THX, zrób jakiegoś rycerza z mieczem albo futurystyczne gościa w stylu Mullinsa. Może panorame speedpaintingową ze statkiem kosmicznym? Albo jakiegoś potwora z piekła. Najlepiej skrzydlatego! I nazwij go Hell Angel albo jakić Beast from grave. Wtedy będzie kul i wogóle na czasie i kolorowo disko polo:)
Napisano 22 Kwiecień 200816 l Kanibale są extra. Już widzę jak to będzie wyglądało, klimat jaki potrafisz zmalować jest nie do skopiowania, w połączeniu z ujęciami/perspektywą po prostu rewelka. pozdrawiam!
Napisano 22 Kwiecień 200816 l to japrosze cos bezmiesnego :-) chetnie bym zobaczyl w twoim wykonaniu jakas jeszcze jedna ilustracje pod lema albo cosik jeszcze innego. poprostu tych kanibiali to sie juz sporo namnozylo.
Napisano 22 Kwiecień 200816 l Autor ortheza obiecuje coś przyzwoitego pokazać. Na razie kolejny wip. Tą tematyką wyrzucam napięcia jakie lęgną się w głowie kiedy pracuję nad "przyzwoitymi" pracami-paradoks
Napisano 22 Kwiecień 200816 l Trupy, mięso, rzeźnia, więcej mięsa! :D Tak mi się skojarzyło ze starymi okładkami Cannibal Corpse klimatem, a że ostatnio znowu u mnie leci w winampie, to w tym wątku czuję się jak u siebie ;) Enyłej, świetnie Ci to wychodzi, nie wiem jak Ty potrafisz ogarnąć ten początkowy chaos kresek. Wypas.
Napisano 24 Kwiecień 200816 l Enyłej, świetnie Ci to wychodzi, nie wiem jak Ty potrafisz ogarnąć ten początkowy chaos kresek. Wypas. Dla mnie właśnie też to jest super. Najpierw wir kresek, a potem super pracka. No i ten krwawy klimat... Grejt :D
Napisano 24 Kwiecień 200816 l Eee tam moim zdaniem właśnie te prace z kanibalami najlepiej charakteryzują twórczość THX (..) A czy ja napisałem że nie charakteryzują? :>