Skocz do zawartości

Animacja postaci

neXen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Fajna animka. Co do spraw technicznych animacji to się nie znam i nie będe ocenial, ale troche widze dziury w pomysle. Ludzik zachowuje sie i reaguje troche bez sensu.

Efekty dzwiekowe fajne, ale z muzyką jest problem bo kazdy zna ten kawalek i czeka na \"refren\", i kiedy emocje siegaja zenitu... pojawiaja sie napisy.

Ale ogolnie jak na test to mi się bardzo podoba.

to takich rzeczy wucza w PJWSTK...... napisz cos bo jestem zainteresowany.... czego tak naprawde ucza na kierunku \"multimedia i animacja\" (czy jakos tak)

ogolnie fajna animka. koles fajnie sie rusza. podoba mi sie.

ehhh, szczerze mowiac to nie wiem... nie chodze ani na wyklady, ani na cwiczenia =[ tylko cichooooooo....

oddaje jedynie jakies tam projekty zaliczeniowe i tyle. moge jedynie pomoc w tym, iz jesli dziergasz w maxie, to pomocy tam nie uzyskasz - ZADNEJ !!! :(

Pytam bo też chodze do PJWSTk i zatanawiam się nad wybraniem tej specjalizacji.A jest tam coś o efektach specjalnych, łączeniu obrazu 2D z 3D (np tracking).Czy jak chcesz to możesz sobie uzyć beż problemu blue boxa,kamerkę, skaner 3D lub microscibla czy jest to arcy trudne bo boją się że im zepsujesz ?

I jeszcze dodam w sprawie twojej pracki ta animacja tego stworka fajna, kojarzy mi się z animacjami Pixara :) , ta animka ze statkiem na twojej stronce też fajna, choć dorobiłbym jeszcze moment jak pada deszcz, z rynny wypływa woda a statek sobie gdzieś odpływa.

Originally posted by Anonymous

A jest tam coś o efektach specjalnych, łączeniu obrazu 2D z 3D (np tracking).Czy jak chcesz to możesz sobie uzyć beż problemu blue boxa,kamerkę, skaner 3D lub microscibla czy jest to arcy trudne bo boją się że im zepsujesz ?

co do bajeruf w stylu blue boxa itp. to raczej bez problemu mozna uzywac - o ile masz dobry powod, bo jak masz zamiar sie tylko bawic to im sie nie bedzie pewnie nawet chcialo dupy z krzesla ruszyc

Originally posted by Anonymous

ta animka ze statkiem na twojej stronce też fajna, choć dorobiłbym jeszcze moment jak pada deszcz, z rynny wypływa woda a statek sobie gdzieś odpływa.

taki dokladnie byl pomysl - no moze jeszcze bardziej rozbudowany, ale jakos czasu i checi brak... ogolnie grafika 3D jest nuuuuuudna :P