neXen Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Link do pliku pod adresem: http://adi.artist.pl/a/ jakies komentarze mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Fajna animka. Co do spraw technicznych animacji to się nie znam i nie będe ocenial, ale troche widze dziury w pomysle. Ludzik zachowuje sie i reaguje troche bez sensu. Efekty dzwiekowe fajne, ale z muzyką jest problem bo kazdy zna ten kawalek i czeka na \"refren\", i kiedy emocje siegaja zenitu... pojawiaja sie napisy. Ale ogolnie jak na test to mi się bardzo podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 to takich rzeczy wucza w PJWSTK...... napisz cos bo jestem zainteresowany.... czego tak naprawde ucza na kierunku \"multimedia i animacja\" (czy jakos tak) ogolnie fajna animka. koles fajnie sie rusza. podoba mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neXen Napisano 3 Luty 2004 Autor Share Napisano 3 Luty 2004 ehhh, szczerze mowiac to nie wiem... nie chodze ani na wyklady, ani na cwiczenia =[ tylko cichooooooo.... oddaje jedynie jakies tam projekty zaliczeniowe i tyle. moge jedynie pomoc w tym, iz jesli dziergasz w maxie, to pomocy tam nie uzyskasz - ZADNEJ !!! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 A w czym trzeba dziergac rzeby pomogli?Mayka?Którą wersję w PJWSTK mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neXen Napisano 5 Luty 2004 Autor Share Napisano 5 Luty 2004 Majka, SoftImage, ale glownie Maya... nie wiem ktora wersja, ale chyba jedna z nowszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neXen Napisano 5 Luty 2004 Autor Share Napisano 5 Luty 2004 Majka, SoftImage, ale glownie Maya... nie wiem ktora wersja, ale chyba jedna z nowszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Pytam bo też chodze do PJWSTk i zatanawiam się nad wybraniem tej specjalizacji.A jest tam coś o efektach specjalnych, łączeniu obrazu 2D z 3D (np tracking).Czy jak chcesz to możesz sobie uzyć beż problemu blue boxa,kamerkę, skaner 3D lub microscibla czy jest to arcy trudne bo boją się że im zepsujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 I jeszcze dodam w sprawie twojej pracki ta animacja tego stworka fajna, kojarzy mi się z animacjami Pixara :) , ta animka ze statkiem na twojej stronce też fajna, choć dorobiłbym jeszcze moment jak pada deszcz, z rynny wypływa woda a statek sobie gdzieś odpływa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neXen Napisano 5 Luty 2004 Autor Share Napisano 5 Luty 2004 Originally posted by Anonymous A jest tam coś o efektach specjalnych, łączeniu obrazu 2D z 3D (np tracking).Czy jak chcesz to możesz sobie uzyć beż problemu blue boxa,kamerkę, skaner 3D lub microscibla czy jest to arcy trudne bo boją się że im zepsujesz ? co do bajeruf w stylu blue boxa itp. to raczej bez problemu mozna uzywac - o ile masz dobry powod, bo jak masz zamiar sie tylko bawic to im sie nie bedzie pewnie nawet chcialo dupy z krzesla ruszyc Originally posted by Anonymous ta animka ze statkiem na twojej stronce też fajna, choć dorobiłbym jeszcze moment jak pada deszcz, z rynny wypływa woda a statek sobie gdzieś odpływa. taki dokladnie byl pomysl - no moze jeszcze bardziej rozbudowany, ale jakos czasu i checi brak... ogolnie grafika 3D jest nuuuuuudna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 jak chcecie robic filmy animowane to ja zapraszam do PWSFTviT :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 daj linka do tej animki, bo chce zobaczyc, a link powyzej nie dziala. (plizz:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 link nie działa :( szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi