Reanimator Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Hej. w wywiadzie z Goro jest dosyc duzo bledow gramatycznych. Moze warto je poprawic, hm? :)
MF Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Nie tylko w tym wywiadzie, również w poprzednim z Marc Brunet jest ich sporo: http://www.max3d.pl/article.php?id=25 "Where do you from?" w pierwszym pytaniu hmm ?
adek Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Dzięki za zwrócenie uwagi. Właśnie poświęciłem 20min na Goro i poprawiłem. No faktycznie było wiele gramtycznych przede wszystkim błędów. Jeszcze jakieś drobne błędy pewnie sa, ale już nie powinny kłuć tak. Faktycznie, poprawki jeszcze u nas kuleją, ale jakoś to musimy rozwiązać. Zajęty bardziej technicznymi sprawami, nie wczytywałem się przezd puszczeniem wywiadu w niego mocno :(. Ale widze, że jednak trzeba poświęcać treściom dużo czasu i najlepiej jak to przeczyta kilka osób. Zawsze inne błędy wychodzą :) Dzięki jeszcze raz za zwrócenie uwagi, właśnie dlatego dopisuje komentarze do samych artykułów, aby uwagi można było zamieszczać pod nim.
piksar Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 widze ze MF zgłosił się jako korektor jakby coś to też służe pomoca
MF Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Adek: Świetnie! Ogólnie widać, że serwis idzie w dobrym kierunku. W miarę możliwości puszcze jakieś drobne korekty, aby było łatwiej. Piksar: Niedowidzisz ? Nie napisałem nic o korektach w poprzednim poście. Chyba mnie nie lubisz... przez te jakieś schizofreniczne maile ;) ?
Rekomendowane odpowiedzi