Napisano 24 Kwiecień 200816 l Hej. w wywiadzie z Goro jest dosyc duzo bledow gramatycznych. Moze warto je poprawic, hm? :)
Napisano 24 Kwiecień 200816 l Nie tylko w tym wywiadzie, również w poprzednim z Marc Brunet jest ich sporo: http://www.max3d.pl/article.php?id=25 "Where do you from?" w pierwszym pytaniu hmm ?
Napisano 24 Kwiecień 200816 l Dzięki za zwrócenie uwagi. Właśnie poświęciłem 20min na Goro i poprawiłem. No faktycznie było wiele gramtycznych przede wszystkim błędów. Jeszcze jakieś drobne błędy pewnie sa, ale już nie powinny kłuć tak. Faktycznie, poprawki jeszcze u nas kuleją, ale jakoś to musimy rozwiązać. Zajęty bardziej technicznymi sprawami, nie wczytywałem się przezd puszczeniem wywiadu w niego mocno :(. Ale widze, że jednak trzeba poświęcać treściom dużo czasu i najlepiej jak to przeczyta kilka osób. Zawsze inne błędy wychodzą :) Dzięki jeszcze raz za zwrócenie uwagi, właśnie dlatego dopisuje komentarze do samych artykułów, aby uwagi można było zamieszczać pod nim.
Napisano 24 Kwiecień 200816 l Adek: Świetnie! Ogólnie widać, że serwis idzie w dobrym kierunku. W miarę możliwości puszcze jakieś drobne korekty, aby było łatwiej. Piksar: Niedowidzisz ? Nie napisałem nic o korektach w poprzednim poście. Chyba mnie nie lubisz... przez te jakieś schizofreniczne maile ;) ?