Ardeni Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Razem z Dariuszem i Peterrem zdecydowalismy się na mały meeting przy piwie i nietylko w Krakowie, miejsce się ustali na gg/tlen, termin - jutro, jest ktoś chetny jeszcze? Jeśli wszystko by się "przedłużyło" to jestem w stanie przekiblować kilka osób :P
piksar Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 stop pijaństwu, brzydzę się Wami i gardzę zarazem
Ardeni Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Napisano 27 Kwiecień 2008 Dobra to była impreza :) oj dobra, tylko jeszcze mi troche prowiantu na melinie ostało sie.
floo Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 Ardeni jak można to daj znać następnym razem wcześniej, bo chętnie się przyłączę... :) pozdro!
Ardeni Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Napisano 27 Kwiecień 2008 Spoko, btw szkoda że Tadek w knajpie odpadł :P :P
ttaaddeekk Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 odpadl ? moze troszke, ale bylem pewien ze dosypaliscie mi E do soku i sie balem o swoja cnote ;)
Scottero Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Ano jak myslicie, moze w ta niedziele poszlo by sie do pubu na piwo, pokibicowac Robertowi? Jest Taki fajny Sport Bar na Rakowickiej ;) F1 o 14 wiec jest ktos chetny?
Rekomendowane odpowiedzi