Gość P. Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 serwusik oto kolejna postac. koks. kto widzial ten widzial (np na f3d) kto nie widzial ma okazje. mialem wczesniej wcisnac ale ogolnie to forum chodzi mi dziadowsko... no ale lepiej pozno niz wcale. P.
leander Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 Poza twarzą bardzo podobny do mnie. Widzę, że referencje bierzesz z działu z fotkami :D Piękny kolo. Będziesz te postacie animował? Bo aż szkoda ich tak zostawiać.
kulexy Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 jeszcze 2 rece i jak Goro z MK bedzie wygladal :D
Gość P. Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 kolo w tej chwili mo okolo 3500, jakos tak. dejdzie jeszcze kilka a i pewnie cos wytne. co do animacji to jest taki pomysl. na krociotka animacje o ... hm.. o tym jak trudno byc ludzikiem low poly :). pozdrawiam P.
Christian Noir Stein Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 No jak na razie to mój ulubiony low-poly z pod twojej ręki :) Teraz czekam na low-poly hot chick lub coś w tym stylu.
giorgione Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 No ładnie ładnie - w shellpit będzei świetniacki - prawie jak ze szkicu wzięty - oby tak dalej:) Pozdr Giorgione
darkelf Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 hmm fajny fajny, ale cos mi te buty nie pasuja i broda jakas taka wyekstrudowana heh :)... ale ogolnie bardzo fajny, usmiech ma rozbrajajacy... bedziesz robil teksturke??
Gość P. Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 dziewcze bedzie, mialo byc juz wczesniej ale... jakos tak wyszlo. w kazdym razie dziewczatko czeka w kolejce. wpierw mam zamiar zrobic low poly na konkursik na cgtalku. juz mam upatrzona postac :) a nawet cztery postacie. przygladalem sie konkurencji i mysle ze jest szansa zablysnac :) giorgione: no rozni sie w porownaniu do konceptu. dosc ciezko jest przeniesc fizycznosc zawarta z rysunku na 3d. nie zawsze to co daobrze wyglada jako 2d swietnie bedzie wygladac w 3d. jedyne co mozna to starac sie uchwycic harakter postaci. nad tym bede jeszcze pracowal. jak zapewne zauwazyles to nie jest jeszcze koniec: zeby, drugie oko.. a raczej jego brak... no i teksturka. prace trawaja. pewnie rusze go dopiero za tydzien. teraz mam urwanie dupy i sam nie wiem za co sie zabrac zeby nie zawalic terminow. darkelf: bede robil. mam pewien pomysl na nia ale to wymaga pokombinowania. zobaczymy co z tego wyniknie. pozdrawiam P.
kulexy Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 rece chyba troche za duze... chyba ze to holega HULKa :D
Gość P. Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 Originally posted by kulexy rece chyba troche za duze... nic tu nie jest przypadkowe , rece rowniez
Rekomendowane odpowiedzi