Bacry Napisano 12 Listopad 2002 Napisano 12 Listopad 2002 Czy prˇbowa│ kto z was w│▒czyŠ FR renderuj▒c za pomoc▒ Vraya. Ciekawe czy kto siŕ z tym spotka│:)
Bacry Napisano 15 Listopad 2002 Autor Napisano 15 Listopad 2002 Bo można:) Zasadniczo chodzi mi o to, że VR jest osobnym renderem, który nie koniecznie musi uwzględniać GI. Z FR jest inaczej działa on na standardowym scanline z tym, że modyfikuje mapy o¶wietlenia i cieni (mniej więcej). Ciekawi mnie, czy próbował kto¶ poł±czyć GI FR z renderem VR:) Taka flinta w flincie;) Pozdrawiam Bacry
Gość Indorek Napisano 15 Listopad 2002 Napisano 15 Listopad 2002 Bacry ja ledwo co poznaje FR a Ty jeszcze mixy proponujesz?? Jej ;);) Kiedy ja będę mógł poznać te wszystkie rendery i być \"opcykanym\" jak WY??? może lata mina za nim to sie stanie he ale warto czekać ;) Pozdrawiam
Bacry Napisano 18 Listopad 2002 Autor Napisano 18 Listopad 2002 Ja się tylko tak pytam:) Nie myślcie że opanowałem FR i VR tak, że jestem nie do zagięcia:) Po prostu ciekawy byłem czy ktoś tak kombinuje:)
Rekomendowane odpowiedzi