Gość steve_vega Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 Witam, jak ustawic w renderingu zeby wyrenderowalo mi plik mov albo avi ( ewentualnie inny ) z przezroczystym tlem. Mam prostą animacje ruchu cylindra obracajacego sie wokól własnej osi i chce to wrzucic do flasha ale zeby cale tlo bylo przezroczyste a tylko obiekt ( cylinder ) byl widoczny. Pozdrawiam
Gość ant-3d Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 wyrenderuj sobie sekwencje .png z alpha kanalem ktora potem zaimportujesz we flashce
Gość steve_vega Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 wiec chyba png odpada, chodzi mi o animacje z przezroczystym tlem ktora moglbym przesuwac we flashu i zeby tlo nie zaslanialo mi innych obiektow, a tylko ten cylinder zaslanial
Gość steve_vega Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 tak jak napisales i w sumie o taki efekt mi chodzilo, tym bardziej ze flash ma mozliwosc importu plikow ktore stanowia sekwencje, dzieki : )
polon Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 zainteresuj sie synu softem Swift3d for Max, wyrenderuje ci to do wektorów i wprost d oflesza bedziesz mogl zapiąć
Rekomendowane odpowiedzi