artur03 Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 Witam! To moja pierwsza wizka na forum - mam nadzieję, że się spodoba. Jest to starsza praca, ale wydaje mi się, że wyszła przyzwoicie :-) Projekt kuchni własny, większość modeli również. Proszę nie szczędzić krytycznych uwag.
Touch Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 Przyzwoicie;) Pomijając, że to kolejne pomieszczenie i wiz z pantonami;) Zgaś światła pod szafkami, nie warto pchać na siłę IES'ów, jeśli robi się wizkę w środku dnia. Pozdr
Kimmi Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 Fajnie, ale te krzesła są chyba trochę za wysokie.
lukasz3d Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 hokery moze troszke,ale te przy stole to zastanawialbym sie czy nie sa lekko za niskie:Pnajbardziej drazni mnie ten metaliczny polysk na terakocie i blacie przechodzacym w pionowy element-ziarno tez jakies dziwne na chromie pzdr
keraj37 Napisano 2 Maj 2008 Napisano 2 Maj 2008 dobre dobre, noise za duzy, ale wygrywaja barstools piekne refleksy pozdr!
Rekomendowane odpowiedzi