kab23 Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 witam mam problem ze zrobieniem adresow do podstron... szukalem na googlu ale nie moglem znaleść... moze źle precyzuje problem... jeśli ktos móglby mi pomoc i wytłumaczyc daje przyklad: www.blebleble.pl to jest strona główna, jak zrobić zeby sie wyswietlaly w pasku adresy podstron czyli np. www.blebleble.pl/oferta albo www.blebleble.pl/kontakt itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_Pawcik Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 widoczny odnośnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powolilapie Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 http://www.kurshtml.boo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Chyba nie o to koledze chodziło. Masz na myśli tworzenie subdomen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 bardzo ciekawe zagadnienie, mnie na przykład interesuje coś innego, ...jak Ty ukryłeś te nazwy? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Chocby mod_rewrite na apachu - wygooglaj, poczytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi