Napisano 29 Kwiecień 200816 l Witam, ostatnio wydłubałem pracę zainspirowaną Melancholią Durera Ptaszek (skowronek) jest przerysowany z foty, reszta to rysunek z wyobraźni. Napiszcie co sądzicie o tej pracy. dodam jeszcze duży rozmiar, niestety nie w 1:1 bo fotosik nie łyknął większego. (oryginał jest w wielkości 7087x3064px) Pozdrawiam Tymko
Napisano 29 Kwiecień 200816 l Gdy spojrzałem na małą wersję uznałem że to nic ciekawego...Ale na większym praca duuuuuużo zyskuje według mnie:) Widać jak wiele wysiłku w nią włożyłeś:) Mi się podoba. Pozdrawiam:)
Napisano 1 Maj 200816 l IMO lewa strona do wywalenia ;) mogles troche bardziej sie pobawic, bo plasko wyszlo. Co do prawej spoko, ale perspektywa cos lata nie wiem czy tylko ja to widze? no i ten aniol... moles troche popracowac nad jego twarza :) powinna wyrazac znudzenie melanochlie patrzenie w dal tak sadze po orginale :) a ty walnales oczy z nosem jak dla mnie :D jakies takie zwykle na dodatek jedno oko wieksze od drugiego... to chyba tyle :) pozdrawiam :)
Napisano 1 Maj 200816 l tam aniol jak aniol,mi sie podoba,akurat wyraza znudzenie( duzy oczywiscie),no ale oswietlenie wogole nie rozumiem-jedna postac oswietlona od lewej druga od prawej, no i te cypelki-polwyspy- ojojojojoj;]
Napisano 1 Maj 200816 l Autor Dzięki za komentarze, nicponim - jeśli chodzi o te cypelki czy Półwyspy to niestety podobne są w oryginale (weim że wyszły mi fatalnie ale cóż, nie mam już pomysłu jak je poprawić) yookeer - lewa strona musi pozostać bo straciłbym pierwotny zamysł. Budynki nie są do siebie równolegle i są pod górę. Nie jest też wykluczone że coś tam może nie grać, ponieważ nie wykreślałem tego z precyzją architekta i narysowałem z głowy. Twarz anioła nie jest zadumana i zamyślona raczej zła i zasmucona i taki był mój zamysł. Ciesze się że obejrzeliście pracę (nawet ze szczegółami) oraz że zechcieliście napisać parę słów, wiem że można by było dalej ją ciągnąć i poprawiać w nieskończoność ale chyba sobie muszę od niej odpocząć. Pozdrawiam serdecznie! Dzięki jeszcze raz!
Napisano 1 Maj 200816 l Chyba troszkę wymęczona praca ... Chciałeś koniecznie pokazać nam jakaś historyjkę.Ukazać symbolikę.Ale jakoś miernie to wyszło. NO i powstał bałagan.Wszystko traktujesz jak martwa naturę. Przepraszam ze tak ostro .. ale takie mam odczucia. Pozdrawiam Kuba Btw. czekam na więcej prac
Napisano 1 Maj 200816 l JakobM - wydaje mi sie ze balagan powstal bo durer to taki swintuch byl i lub il paskudzic po calej pracy a to juz nei ejst wina tymka, moim zdaniem i tak wsadzil bardzo duzo swiatla jak na ta prace...