Hindus Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Asian on Arts jest darmowym ezin'em powstałym w wyniku pracy portalu StartDrawing oraz ArtzMania - poświęconym i skupiającym uwagę na najlepszych Azjatyckich artystach reprezentujących ten region. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=145 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Bardzo ładny magazyn, bodajże wczoraj to oglądałam, jest tam kilka pięknych obrazów I chyba będę w następnym wydaniu, o ile się nie zorientują że nie jestem z Azji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Rewelka! Naprawdę miażdżące prace - można czerpać z nich latami! Przeglądając tego zina wpadło mi chyba z milion pomysłów do głowy, co by tu nowego zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Fajna rzecz. Moglby jakis portal o grafice robic taka anatlogie raz do roku z polskimi artystami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 polscy artysci sa nudni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Omen, ale jest już taki portal, nawet bardzo podobnie wygląda do tego tutaj, pierwszy numer ileś miesięcy przygotowywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi