mis3k Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Taki prosty model deskorolki.. chciałem się pobawić trochę mapowaniem.. Wzór na decku: Batoon, dopasowany przeze mnie do potrzeb modelu w PS'ie.. Soft: 3DS - VRay; PS
-hpx- Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Taki troche brak konsekwncji moim zdaniem, trucki strasznie porysowane deska też a mimo to wygląda jak nowa :P model dobry materiał trucków bym zmienił. Podoba mi się bo jestem fanem skateboardingu :-D
Swinger76 Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Deck bardzo fajny (chociaż miejscami nierealne zniszczenia), ale reszta rzeczywiście bez konsekwencji...jeszcze kółka, ok, mogłyby być nówki sztuki i dlatego tak się świecą ale trucki...zmasakrowane jakby przetrwały Hiroszime ale lakier odpadł tylko w kilku miejscach. Podobnie kingpiny i podkładki pod nimi - trucki masakra, kingpiny jak nowe. No i chyba brakuje nakrętek które trzymają base-plate do decka...ale może po prostu ich nie widać. POpracuj jeszcze troszke nad tym. Pozdrawiam
Matrixus17 Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 skejt, czy tylko taki koncept?? :D bądź co bądź jeśli są na tym forum jacyś sk8er to pozdro dla swoich :) a co do deski to raczej cięko z nią :/ zarysowania na desce to masakra, mało realistyczne ;P a trucki to już całkiem masakra ;/ w życiu odkąd jeżdżę a to już prawie 3 lata, to nie widziałem tak zmasakrowanych trucków :P prędzej by odpadły, czy tam połamały się niż tak zmasakrowały :) przesadziłeś :P :P masz tu zdjęcia mojej deski :) przed chwilką je cyknęłem specjalnie dla ciebie :) edit :) kijowe montażówki przy truckach :P i koło kół te śruby za małe :P podoba mi się profil deski a z tym garbem na truckach to też przesadziłeś troszkę :P
carlosss Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 no zadrapania nie tegez źle rozłożyłeś je troszeczkę ;/
mis3k Napisano 6 Maj 2008 Autor Napisano 6 Maj 2008 spox.. ta decha to tylko taka zabawa, przez wzgląd na dawne czasy kiedy śmigałem.. :) jak robiłem to nie zastanawiałem się nad realnym rozmieszczeniem zadrapań, chyba nawet mi to do głowy nie przyszło, robiłem na oko, dobrze się przy tym bawiąc..
Rekomendowane odpowiedzi