mis3k Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Taki prosty model deskorolki.. chciałem się pobawić trochę mapowaniem.. Wzór na decku: Batoon, dopasowany przeze mnie do potrzeb modelu w PS'ie.. Soft: 3DS - VRay; PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hpx- Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Taki troche brak konsekwncji moim zdaniem, trucki strasznie porysowane deska też a mimo to wygląda jak nowa :P model dobry materiał trucków bym zmienił. Podoba mi się bo jestem fanem skateboardingu :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swinger76 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Deck bardzo fajny (chociaż miejscami nierealne zniszczenia), ale reszta rzeczywiście bez konsekwencji...jeszcze kółka, ok, mogłyby być nówki sztuki i dlatego tak się świecą ale trucki...zmasakrowane jakby przetrwały Hiroszime ale lakier odpadł tylko w kilku miejscach. Podobnie kingpiny i podkładki pod nimi - trucki masakra, kingpiny jak nowe. No i chyba brakuje nakrętek które trzymają base-plate do decka...ale może po prostu ich nie widać. POpracuj jeszcze troszke nad tym. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrixus17 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 skejt, czy tylko taki koncept?? :D bądź co bądź jeśli są na tym forum jacyś sk8er to pozdro dla swoich :) a co do deski to raczej cięko z nią :/ zarysowania na desce to masakra, mało realistyczne ;P a trucki to już całkiem masakra ;/ w życiu odkąd jeżdżę a to już prawie 3 lata, to nie widziałem tak zmasakrowanych trucków :P prędzej by odpadły, czy tam połamały się niż tak zmasakrowały :) przesadziłeś :P :P masz tu zdjęcia mojej deski :) przed chwilką je cyknęłem specjalnie dla ciebie :) edit :) kijowe montażówki przy truckach :P i koło kół te śruby za małe :P podoba mi się profil deski a z tym garbem na truckach to też przesadziłeś troszkę :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlosss Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 no zadrapania nie tegez źle rozłożyłeś je troszeczkę ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mis3k Posted May 6, 2008 Author Share Posted May 6, 2008 spox.. ta decha to tylko taka zabawa, przez wzgląd na dawne czasy kiedy śmigałem.. :) jak robiłem to nie zastanawiałem się nad realnym rozmieszczeniem zadrapań, chyba nawet mi to do głowy nie przyszło, robiłem na oko, dobrze się przy tym bawiąc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshu Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 E tam, nie jest zle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts