Napisano 29 Styczeń 200421 l Tworzymy z kolega taki projekcik, narazie malo jest, ale chcialbym Was zapytac co sadzicie o amym pomysle, wykonaniu, kolorach itp. oto link: future-design/new a oto poprzedniczka tej stronki, czyli stara wersja (tez mozecie oceniac): future-design/new czekam na slowa krytyki, pozdrawiam!
Napisano 29 Styczeń 200421 l lubie szare kolory ale nie wiem jaki masz monitor, ja w tej chwili na matrycy laptopa widze wszystko niemalze biale! Musisz to inaczej stonowac, druga uwaga - te linki ktore podajesz prowadza do tego samego miejsca trzecia uwaga - to cos krecace sie troche nie pasuje :/ ... do tego jest strasznie kanciaste czwarta - future design - to chyba Wasza nazwa a ledwo co mozna ja przeczytac, piata uwaga - czcionka w tym menu wysuwanym ... ajj.. zmien ja koniecznie!! po prostu jest straszna narazie chyba wystarczy moich uwag :)
Napisano 29 Styczeń 200421 l Autor lubie szare kolory ale nie wiem jaki masz monitor, ja w tej chwili na matrycy laptopa widze wszystko niemalze biale! Musisz to inaczej stonowac, monitor mam ciemny, nawet bardzo, power strip nawet nie wiele daje (siemens nixdorf) druga uwaga - te linki ktore podajesz prowadza do tego samego miejsca moj blad - przepraszam, juz poprawilem trzecia uwaga - to cos krecace sie troche nie pasuje :/ ... do tego jest strasznie kanciaste w plasmie robione, ale rzeczywiscie masz racje, ze nei dziala plynnie, ale zmiana fps chyba pomoze czwarta - future design - to chyba Wasza nazwa a ledwo co mozna ja przeczytac, tak, nasza nazwa piata uwaga - czcionka w tym menu wysuwanym ... ajj.. zmien ja koniecznie!! po prostu jest straszna cos wykombinuje :] narazie chyba wystarczy moich uwag :) bog zaplac za te powyzsze :)
Napisano 29 Styczeń 200421 l Ta niebieska strasznie naćkana.. taki zlepek kilkunastu modnych motywów bez ładu i przyczynku. Trochę jestem też uprzedzony bo juz patrzeć na te strzałki i kanciate motywy nie mogę. Bueeee... W drugiej wersji czcionka w menu faktycznie nudna strasznie, te dwie kropki przy wybranej opcji też.. proponuję więcej eksperymentów przy efektach. Animacja 3D też marna, jeszcze ta mniejsza wersja się może sprawdzi. Choć i tu jest za nudna.. Zwykle takie ruchome elemenciki to mocne smaczki na stronie, a ta jest bez polotu, bez jakiejś niewiadomej. Dokładnie wiadomo jak się zachowa i jak została wykonana.. Ta duża wygląda jak pierwszy test illustrate czy innego 3D exportera i jako tytułowa animacja to raczej prestizu Ci nie przyspoży. W obu wersjach jest zbyt monochromatycznie jak dla mnie. Tu za niebiesko, tu za szaro i jak Adek powiedział, za bardzo sie rzeczy zlewają. Jak dla mnie brakuje jakiegos pomyslu na razie na te strony. A pomysly wychodza m.in. podczas licznych prob. Powodzenia w dalszych probach :)
Napisano 30 Styczeń 200421 l mam wrazenie ze calosc jest robiona bez planu i pomysly przychodza w czasie pracy, szczegolnie widac to w starej wersji.
Napisano 25 Luty 200421 l w sumie to nie znam sie na robieniu stron ale zgadzam sie z Adkiem co do kolorow, powinny byc bardziej kontrasowe. Po wejsciu na strone w oczy rzuca sie to krecace cos a nie Wasza nazwa czy menu :/ jeszcze co do tego krecacego to animka w pewnym momencie robi szybki przeskok, nie pasuje to do reszty animacji, zrobcie albo cala plynna i powolna albo cala szybka, ale to tylko moje zdanie narka...