Napisano 29 Styczeń 200421 l Tematem bedzie stworzenie wymyslonej przezemnie broni wraz z chlodnica lufy, ktora nie jest uwzgledniona na moim szkicu... Bede sie starał stworzyc ta bron a w przyszlosci jak skoncze to robic to sproboje zrobic takie miejsce strzeleckie tej broni z workow z piasku i jakas amunicje a pozniej.... pozniej powiem bo sie inaczej nie dowiem bo sie zniechece i nie zrobie wiecej.... Oto szkic:
Napisano 29 Styczeń 200421 l No no no... ;] zapowiada się niezły hardcore ! Tylko dobierz dobre materiały bo o modeling jestem spokojny. Heh pozaje mi życzyc powodzenia!
Napisano 29 Styczeń 200421 l Czyżbym Cię natchnął moim modlelem? :D Narazie wygląda troszkę dziwnie...jak połączenie \"szmajsera\" z CKM-em. Czy takie były założnia? To mi przypomniało by wrzucić moje koncept arty dotyczący BFG... Powodzenia ! :D
Napisano 29 Styczeń 200421 l Autor zobaczymy co wyjdzie, narazie modeluje i niedlugo wrzuce render... pierwszy render :D
Napisano 30 Styczeń 200421 l Szczerze mówiąc mało ciekawy koncept. Dopracuj najpierw go a potem rób model. Patent z chłodzeniem na lufie nie podoba mi się. Jak by to miało działać? Poza tym wygląda jak wałek do włosów, lokówka lub coś w tym stylu.
Napisano 30 Styczeń 200421 l Mi też specjalnie to się nie podoba:/ skrzyżowanie wiertarki z lokówką. I tak jak już napisał Batou to chłodzenie na lufie raczej nie miałoby szans na działanie. Tłumik to też nie jest. A co do konceptu to wygląda to tak, jakby skrzynka z nabojami była podwieszona bezpośrenio pod karabinem. Jak wtedy naciska sie spust??
Napisano 30 Styczeń 200421 l Autor Poprawka co do skrzynki...Zaczepiona jest ona na kolbie (chyba sie tak nazywa to - tam gdzie w pistoiletach sie magazynki wklada...) a chlodzenie to radioator :D tyle ze z siatka... otoo najnowszy render...
Napisano 30 Styczeń 200421 l Jak dla mnie zbyt mało detali...poza tym trudno mi sie zorinentowac w perspekstywie..broń jest jakoś tak dzwnie ustawiona względem tego pudełka z AMMO :D