Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tematem bedzie stworzenie wymyslonej przezemnie broni wraz z chlodnica lufy, ktora nie jest uwzgledniona na moim szkicu...

Bede sie starał stworzyc ta bron a w przyszlosci jak skoncze to robic to sproboje zrobic takie miejsce strzeleckie tej broni z workow z piasku i jakas amunicje a pozniej.... pozniej powiem bo sie inaczej nie dowiem bo sie zniechece i nie zrobie wiecej....

Oto szkic:

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

No no no... ;] zapowiada się niezły hardcore ! Tylko dobierz dobre materiały bo o modeling jestem spokojny. Heh pozaje mi życzyc powodzenia!

Napisano

Czyżbym Cię natchnął moim modlelem? :D Narazie wygląda troszkę dziwnie...jak połączenie \"szmajsera\" z CKM-em. Czy takie były założnia? To mi przypomniało by wrzucić moje koncept arty dotyczący BFG...

Powodzenia ! :D

Napisano

Szczerze mówiąc mało ciekawy koncept. Dopracuj najpierw go a potem rób model.

Patent z chłodzeniem na lufie nie podoba mi się. Jak by to miało działać? Poza tym wygląda jak wałek do włosów, lokówka lub coś w tym stylu.

Napisano

Mi też specjalnie to się nie podoba:/ skrzyżowanie wiertarki z lokówką. I tak jak już napisał Batou to chłodzenie na lufie raczej nie miałoby szans na działanie. Tłumik to też nie jest.

A co do konceptu to wygląda to tak, jakby skrzynka z nabojami była podwieszona bezpośrenio pod karabinem. Jak wtedy naciska sie spust??

Napisano

Poprawka co do skrzynki...Zaczepiona jest ona na kolbie (chyba sie tak nazywa to - tam gdzie w pistoiletach sie magazynki wklada...)

a chlodzenie to radioator :D tyle ze z siatka...

otoo najnowszy render...

04.jpg

Napisano

Jak dla mnie zbyt mało detali...poza tym trudno mi sie zorinentowac w perspekstywie..broń jest jakoś tak dzwnie ustawiona względem tego pudełka z AMMO :D