Gość deejay3 Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 mam dziwny problem, mianowicie mój kotek przeszedł po klawiaturze i zaraz po jego "spacerku" odkrłem, że nie mam strzałek przesuwania, rotacji, skalowania.... znalazlem w poście "Gdzie podziały się strzałki?" użytkowinika eksces, że włącza je sięprzez X, niestety nie u mnie, szukałem po pomocy F1, gdzie jeszcze można by je włączyć ale szczerze powiedziawczy nawet nie wiem jak to nazwać po angielsku i dokładnie jakiego wyrażenia szukać. przeleciałem po funkcjach programu i bardzo prawdopodobne, że namieszałem gorzej od kotka ;/ ratujcie z góry dzieki za wszelkie dobre słowa PS pospieszyłem sie troche z pisaniem wątku ;/ dobra rada na przyszłość... napierw zagladaj do FAQ ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 naciśnij "o" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Ponaciskaj kilka razy "+" MODERACJA PIERWSZYCH 10 POSTÓW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 choćby i 5, cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 POPIERAM wszystkimi kończynami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi