Piotr Dobosz Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 Uprzejmie chcialem spytac jakiego photoshopa a mianowice ktora wersje warto sie teraz uczyc? bo chcialbym kupic na ten temat ksiazke ale nie jestem pewien ktora wersje photoshopa wybrac z gory dziekuje i serdecznie pozdrawiam
dr Ug Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 Najnowszego? Jednak w Polsce znajdzies knige do PS7, a do PS CS wyjdzie przy okazji premiery PS 9;) Tak to juz niestety w polsce jest, jednak z czystym sumieniem moge Ci polecic Biblie Photoshopa 7. CS rozni sie szczegolami, ktore sam spokojnie zrozumiesz, majac podstawy \"biblijne\". Ksiazka warta kazdych pieniedzy:)
kozioo Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 Drug, czyżbyś nie zauważył w jakim dziale jest ten thread? :]
dr Ug Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 Nie zauwazylem, jednak juz przenioslem. Piotrze, poczytaj regulamin, unikniesz klopotow;)
Piotr Dobosz Napisano 29 Styczeń 2004 Autor Napisano 29 Styczeń 2004 przepraszam czy zrobilem cos zle? jak tak to bardzo przepraszam jestem tu nowy bardzo mi przykro:( ale nie wiedzialem jesli zrobilem cos zle.
Rekomendowane odpowiedzi